Gewichtscontrole

Met een gezond gewicht voel je beter. Om op een gezond gewicht te komen moet je er wat voor doen. Onze producten kunnen je ondersteunen om op dat gezonde gewicht te komen. 

Voor ondersteuning voor het verlies van lichaamsvet: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

BURNY 2

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

BURNY 2 is een supplement ter ondersteuning voor mensen met een vertraagde stofwisseling,

en die overtollige kilo's willen verliezen omdat BURNY 2 het gebruik van lichaamsvetten bevordert

als bron van energie.

Het wordt aanbevolen om het gedurende de hele "dieet" -periode in te nemen.

Onthoud dat het nemen van het supplement alleen niet tot resultaten leidt, maar alleen

de combinatie van levensstijl, voedingsprogramma en fysieke activiteit, gecombineerd met

voedingssuppletie, leidt tot het bereiken van doelen.

Zoals elk supplement, moeten ze niet continu worden ingenomen, maar afgewisseld met stop periodes. 1 van de doktoren in Italië vertelde mij dat zij niet hoeft  af te vallen, maar ze neemt BURNY 2 voordat ze gaat sporten vanwege zijn thermogene functie, om energie uit vet te halen. BURNY 2 is een thermogene formule die speciaal is ontwikkeld als adjuvans (ondersteunend) voor het verlies van lichaamsvet. Het combineert enkele van de meest krachtige, onderzochte en goedgekeurde voedingsstoffen die thermogenese stimuleren om een unieke, zeer krachtige combinatie te creëren. In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een voldoende calorierijk dieet is aangetoond dat de ingrediënten van BURNY 2 de mobilisatie van lichaamsvetten en hun gebruik als energiebron bevorderen, terwijl de spiermassa behouden blijft. Ze helpen ook om het metabolisme te reactiveren, waardoor de stofwisseling in rust wordt verhoogd, wat vooral nuttig is voor diegenen die vertraagd zijn vanwege lange perioden van "doe-het-zelf"-diëten.

Voor gewichtsbeheersing: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

CARBY 2

Is een belangrijke bondgenoot voor degenen die een dieet volgen dat gericht is op gewichtsbeheersing, aangezien moderne verkeerde eetgewoonten vaak leiden tot een overmatige consumptie van geraffineerde voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan suikers en complexe koolhydraten. Dit leidt tot een te hoge bloedsuikerspiegel met plotselinge veranderingen in de bloedsuikerspiegel en bijgevolg tot insuline die op de lange termijn het ontstaan ​​van insulineresistentie bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van diabetes type 2. Is een natuurlijk supplement dat als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet effectief werkt voor gewichtsbeheersing, het metabolisme van koolhydraten bevordert en de opname ervan helpt beperken. Het maakt gebruik van de synergie van Momordica en witte moerbei die werken met twee verschillende mechanismen: 1) Momordica bevat verbindingen die vergelijkbaar zijn met insuline die de bloedsuikerspiegel en glucosetolerantie constant verbeteren 2) extract van bladeren van witte moerbei bevat stoffen die in staat zijn om alfa- en bèta- glucosidase-enzymen waardoor de opname van glucose wordt verminderd. Chroom draagt ​​bij tot de instandhouding van normale bloedsuikerspiegels. CARBY 2 wordt met name aanbevolen voor mensen met een slechte controle over het koolhydraatmetabolisme en voor mensen die, ondanks een gezonder dieet, toch enige moeite hebben om de inname van suikers en koolhydraten onder controle te houden en daarom hun opname tijdens de maaltijd willen verminderen.