Energie boost 

Je hebt weleens van die dagen dat je niet fit voelt. Je energie is dan ver te zoeken, alles is even te veel en je kan zo niet alle dingen doen die je zo graag wilde of moest doen. Je hebt dan even een boost nodig. 

Natuurlijke energie: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

FULLY UP

Is geïndiceerd voor volwassenen en ouderen die ondersteuning nodig hebben in geval van een lage inname van voedingsstoffen bij het  dieet of een verhoogde behoefte in periodes van vermoeidheid, zwakte en uitputting als gevolg van studie, werk, intensieve lichamelijke activiteit,

herstel en seizoenswisselingen. De formule ondersteunt metabolische processen en helpt de cellulaire energiereserves altijd actief te houden, omdat het de essentiële voedingsstoffen teruggeeft aan het lichaam voor de goede werking van energieproductieprocessen. Het helpt daarom om de energiebronnen die essentieel zijn om het hoofd te bieden aan de alledaagse leven. Het is ook geschikt voor atleten en kan  vóór de activiteit worden ingenomen, als energiebron voor snel gebruik,  of na de activiteit, als geldig herstel, om verloren mineralen zouten te  herstellen, functionaliteit te herstellen bij spieren, en verminderd de  lactaatproductie en het ontstaan van krampen en zorgen voor een deel  van antioxiderende vitamines die oxidatieve stress op het spierstelsel  verminderen.

Tegen vermoeidheid: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

Magnesio E Potassio 

MAGNESIUM en KALIUM is een voedingssupplement van minerale zouten op basis van magnesium en kalium, twee van de belangrijkste minerale zouten voor het lichaam. Het is geïndiceerd bij toestanden van kalium- en magnesiumtekort die kunnen worden veroorzaakt door overmatig zweten, intense lichamelijke activiteit, diarree, braken, vermoeidheid, verminderde voedingsinname of diëten die zeer rijk zijn aan vezels die de opname van minerale zouten verminderen. Het is ook geïndiceerd bij een verhoogde behoefte aan deze mineralen. Door de balans van minerale zouten te herstellen, heeft het een tonische werking en helpt het het lichaam te hydrateren.Het kan ook nuttig zijn voor atleten om spiercontractie (samentrekken van het spierweefsel) te bevorderen, de lactaatproductie te verminderen en het begin van krampen.