• Gratis verzending bij €35,-
  • Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • 100% Natuurlijke producten

Cholesterol 

Is een vette substantie die terecht komt in het bloed. Deze vette substantie wordt in de lever gemaakt en je kan het uit je voeding halen. Door een gezonde voeding verminder je de kans op een te hoog cholesterolgehalte. 

Voor licht stijgende cholesterolwaarden en hart & vaten:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

CORIQU +

Wordt aanbevolen voor mensen die licht stijgende cholesterolwaarden beginnen te krijgen of voor mensen die, nadat ze de fysiologische niveaus van cholesterol hebben bereikt (ook door het gebruik van CORIQU K10), van plan zijn het onderhoud ervan te bevorderen met een lagere dosering Monacolin K In gevallen waar deze bijdrage in relatie tot de persoonlijke realiteit en de veranderingen in de levensstijl voldoende is, verdient deze oplossing zeker de voorkeur, vooral als het gebruik in de tijd wordt verlengd. Zelfs als de natuurlijke statine in rode rijst over het algemeen niet de typische bijwerkingen van medicamenteuze behandeling vertoont, grijpt het in op de endogene productie van cholesterol door altijd in te werken op het niveau van het enzym HMG-Co A-reductase, ook betrokken bij de biosynthetische route van co-enzym Q10, dat wordt gebruikt om cellulaire energie te produceren. Hoe dan ook, in de formule van CORIQU + is er het hooggedoseerde co-enzym Q10 dat het mogelijk maakt om de ubiquinonwaarden van het lichaam niet te beïnvloeden, om energie te geven aan spieren en hart en om een ​​extra antioxiderende werking uit te oefenen tegen de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatie van LDL. De berberine die in de formule aanwezig is, bevordert ook de bloedverlaging van LDL-cholesterol en oefent een interessant synergetisch effect uit met gefermenteerde rode rijst.

Voor cholesterolgehalte boven de waarschuwingswaarden en hart & vaten:  

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

CORIQU K10

Wordt aanbevolen voor mensen met een cholesterolgehalte boven de waarschuwingswaarden, maar die nog geen statinetherapie ondergaan, waarbij wordt uitgelegd dat de eerste gemakkelijk waarneembare bijwerking van medicamenteuze therapie verband houdt met spieraandoeningen (krampen, vermoeidheid en pijn), veroorzaakt door het tekort aan co-enzym Q10. Statines blokkeren in feite de endogene productie van cholesterol uit de lever door remming van het HMG-Co A-reductase-enzym dat echter ook betrokken is bij de biosyntheseroute van co-enzym Q10, dat wordt gebruikt om cellulaire energie te produceren die bijzonder belangrijk is voor de spieren, aangezien het hart is ook een spier! Gefermenteerde rode rijst benadrukt dit probleem over het algemeen niet, in ieder geval maakt de hoge dosering van co-enzym Q10 aanwezig in CORIQU K10 het uniek en zorgt het ervoor dat het de ubiquinonwaarden van het lichaam niet aantast en een extra antioxiderende werking uitoefent tegen radicalen die vrij verantwoordelijk zijn voor de oxidatie van LDL. De formule van CORIQU K10 is ook verrijkt met olijf met een hoog gehalte aan hydroxytyrosol en tyrosol, dat het LDL verder beschermt tegen oxidatieve modificaties veroorzaakt door vrije radicalen.

Voor behoud van normale cholesterolwaarden:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

MEGA 3

Tip van Dagmar: Zeer hoog gehalte Omega 3 (80%), met een hogen zuiverheid en voor ieders optimale gezondheid. Dag 1:  3 parels en dan daarna 1-2 parels per dag is de onderhoudsnorm.

MEGA 3 is een voedingssupplement met een hoog gehalte aan Omega 3, in het bijzonder DHA. Omega 3's zijn, samen met hun Omega 6-antagonisten, essentiële vetzuren die noodzakelijkerwijs met het dieet moeten worden geïntroduceerd. Omega 3 vetzuren zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam, en in het bijzonder voor de bescherming van de bloedsomloop en voor de preventie van hart- en vaatziekten. Voor een optimale gezondheid heeft iedereen een adequate dagelijkse inname van Omega 3 EPA- en DHA-vetzuren nodig, correct uitgebalanceerd met Omega 6. De niveaus en balans van vetzuren van de twee series lijken belangrijk te zijn voor de preventie en behandeling van coronaire hartziekten, type 2 diabetes, hypertensie, immuun- en ontstekingsstoornissen, en in het algemeen om de beste fysieke en mentale efficiëntie van het organisme te garanderen. Om deze reden benadrukken artsen en voedingsdeskundigen het belang van regelmatige consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan Omega 3 en het mogelijke gebruik van supplementen. In het bijzonder hebben recente studies het vermogen van Omega 3 aangetoond om de triglyceridenspiegels te verlagen, wat hoger is voor DHA. Hiervoor heeft Mega 3 een zeer hoog percentage totale Omega 3 (80%), met een hoog gehalte aan DHA.