Over mij

Ik ben Dagmar Jellema. 22 jaar oud. Ik ben bezig met mijn HBO opleiding                                 Food & Business op de HAN in Nijmegen.

Door Corona liep 2020 & 2021 iets anders dan gepland en  naast mijn leuke baan als verkoopster bij Rituals Nijmegen, ben ik er nog een cursus voedingsleer bij gaan volgen, want mijn interesse ligt duidelijk bij natuurlijke voeding, maar ook natuurlijke voedingssupplementen.

Het doel is om meer natuurlijke producten te gaan gebruiken in ons dagelijkse leven en dit heeft mij ertoe gezet om NUTRIDAG te beginnen. Het is allemaal wat sneller gegaan dan de bedoeling was, maar dat kwam ook omdat we op zoek moesten naar de leverancier van een goed werkend natuurlijk voedingssupplement tegen blaasontstekingen (zie Het Verhaal hieronder). Eenmaal gevonden was de leverancier ook enthousiast en vond het een leuk idee om die natuurlijke producten ook in Nederland onder onze eigen naam NUTRIDAG te brengen. Hierdoor kan ik mijn wens verwezenlijken namelijk, goed werkende natuurlijke producten onder de mensen brengen, waardoor het leven nog aangenamer wordt. Ik vind het leuk om mensen te helpen met producten die mij ook helpen. Ik hoop je hier vaker terug te zien op mijn website. 

Mijn verhaal 

In 2017 haalde ik mijn middelbare school diploma en dat moest gevierd worden. Samen met mijn moeder gingen we een paar dagen naar Milaan, Italië. De laatste avond gingen mijn moeder en ik een hapje eten. Totdat mijn moeder de hele tijd naar het toilet moest, helaas had ze een lichte blaasontsteking opgelopen. Nadat we snel hadden afgerekend gingen we naar een apotheek. Omdat wij op vakantie waren mocht de apotheek niet zomaar antibiotica geven. Maar ze hadden wel blaasontstekingspillen voor een lichte blaasontsteking (NOCISTI 2) op natuurlijke basis. Mijn moeder kocht ze en nam meteen een pil en vrij snel had ze geen last meer van haar blaasontsteking. Zo snel en makkelijk van een blaasontsteking af komen hadden we nog nooit meegemaakt. We namen het potje met de natuurlijke pillen mee naar Nederland en daar werd het regelmatig gebruikt als we het gevoel hadden dat er een blaasontsteking aan het ontstaan was. Nu heb ik NUTRIDAG opgezet zodat we in Nederland ook natuurlijke voeding & voedingssupplementen kunnen aanbieden die bewezen hebben te werken, veilig zijn en waar je meteen gebruik van kan maken.