Trauma (pijnen)

Ons product helpt bij postoperatieve pijnen en trauma's. Postoperatieve pijn is een vorm van acute pijn na een operatie.

Een crème-gel tegen trauma en pijn: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

70/30

Is een crème-gel voor uitwendig gebruik die gebruik maakt van de synergetische werking van Arnica, met een anti-traumawerking, en van de Duivelsklauw, met een pijnstillende werking, in een verhouding van 70/30. Bijzonder geschikt voor sporters die last hebben van blessures van een bepaald belang en die een product nodig hebben dat effectief inwerkt op het trauma en de pijnlijke component die ermee gepaard gaat, of voor mensen die grote trauma's hebben opgelopen en gedwongen zijn om orthopedische hulpmiddelen te gebruiken voor een meer of minder lange genezingsperiode. Ideaal voor elk type trauma aan het bewegingsapparaat. Product gemaakt in crème-gel om gemakkelijk te gebruiken bij revalidatiemassages. Bevat elenaline dat bij sommige mensen contactdermatitis kan veroorzaken na langdurig gebruik. Het verdient de voorkeur om nooit een occlusief pakket aan te brengen. 70/30 FLUID is geformuleerd in een meer vloeibare consistentie om gemakkelijker te hanteren te zijn tijdens massages.

Natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

PAINDOL FORTE

Is een unieke combinatie van twee actieve ingrediënten: het innovatieve MyrLiq®, een  gepatenteerd extractvan mirregomharsen met pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen,  gekenmerkt door het hoogste gehalte aan bioactieve furanodienen op de markt en Duivelsklauw een van de  meest genoemde op de markt voor harpagoside (20%), historisch gebruikt als pijnstiller en ontstekingsremmer.  Ideaal voor diegenen die een natuurlijke remedie nodig hebben voor klassieke gewrichts- en spierpijn, rugpijn,  nekpijn, lumbosciatalgie en voor alle postoperatieve pijnen en trauma's; ook effectief bij menstruatiepijn en  hoofdpijn. Het moet echter ook worden aanbevolen aan degenen die niet uitdrukkelijk om iets natuurlijks  vragen, maar die gevoelig zijn voor het feit dat ontstekingsremmers onvermijdelijk veel bijwerkingen hebben, of  aan degenen die gedurende lange tijd ontstekingsremmers gebruiken en willen proberen om alternatieve natuurlijke producten.