Keel

In koude periodes kan je last hebben van een droge, geïrriteerde rode keel. Het is daarom fijn om de keel dan te kunnen verzachten en de pijn verminderen. 

Symptomen van verkoudheid en griep te bestrijden: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL FORTE

Bevat een zeer rijke pool van actieve ingrediënten om de symptomen van verkoudheid en griep effectief te bestrijden, zoals verstopte neus, keelpijn, wijdverspreide pijntjes, koude rillingen en eerste koortslippen.

Het is een zeer nuttige ondersteuning bij bacteriële en virale infecties van de eerste luchtwegen met vermindering van de bijbehorende koorts. Andrographis, Pelargonium sidoides en Sambuco ondersteunen de natuurlijke afweer van het lichaam en de functionaliteit van de bovenste luchtwegen. Vlierbes bevordert ook de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen. Vitamine C en zink bevorderen de goede werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt ​​ook bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Keelpijn tabletten voor irritatie, roodheid en droogheid:  

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL JALUGOLA

Is een voedingssupplement op basis van hyaluronzuur, dat een beschermende en barrièrewerking heeft op het orofaryngeale slijmvlies, honing, met een decongestivum en verzachtende werking en propolis, met natuurlijke antimicrobiële eigenschappen. Opgelost in de mond, maken de tabletten het mogelijk om de hydraterende en smerende kracht van speeksel te vergroten en daarmee een hydraterende en beschermende film te creëren ter hoogte van de mondholte, keel en keelholte, nuttig in geval van irritatie, roodheid en droogheid. Ze helpen heesheid, irriterende hoest (vanwege sterke stemstimulatie, rook / milieuverontreinigende stoffen, pollenallergie, droge lucht van verwarmings- of airconditioningsystemen ...), keelpijn gepaard gaande met verkoudheid, slikproblemen, operatief na -effecten bij KNO, extra-oesofagealemanifestaties van maagreflux die de bovenste luchtwegen aantasten (dysfagie, chronische faryngitis, irriterende hoest). De beschermende film op de slijmvliezen belemmert ook de penetratie van andere bacteriën en virussen en bevordert de re-epithelialisatieprocessen van de slijmvliezen.

Keelspray voor verlichting & verzachting: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL GOLA SPRAY

Is een unieke spray, met een uitzonderlijke synergie van plantenextracten en essentiële oliën, met propolis en bromelaïne, die keelongemakken tegengaat en verzacht en onmiddellijke verlichting geeft. Met een balsamico, antiseptische, verzachtende, verzachtende en beschermende werking op de functionaliteit van het orofaryngeale slijmvlies, is het nuttig in geval van ontsteking en irritatie van de mondholte. De uitzonderlijke kina-3, die de buitengewone fytochemische complexiteit van de drie soorten Echinacea bevat, biedt maximale effectiviteit bij het versterken van de immuunafweer, essentiële oliën en propolis hebben een antiseptische werking. De slijmstoffen van Altea en Weegbree creëren een beschermende film op de slijmvliezen van de keel en mondholte die het contact met irriterende stoffen beperkt en een rehydraterende en decongestivum uitoefent. Erisimus voert ook een specifieke actie uit op de toon van de stem, terwijl bromelaïne de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen bevordert. Dankzij de rijke formulering is NATURAL THROAT SPRAY nuttig bij de behandeling van keelirritatie die gepaard gaat met pijn, droogheid, gevoeligheid voor slikken en branderig gevoel, zelfs indien aanwezig in het geval van faryngitis en tonsillitis. Het kan preventief worden gebruikt voor diegenen die vaak worden blootgesteld aan externe irriterende stoffen zoals kou, rook, smog en stof. De praktische vernevelaar maakt een snelle en nauwkeurige toepassing mogelijk.