Hoofdpijn 

Een hele vervelende pijn, waardoor je niet goed kan focussen. Je wilt als je hoofdpijn hebt, meteen dat het weggaat. Ook hebben  ontstekingsremmers onvermijdelijk veel bijwerkingen. Onze producten hebben dat niet. Het helpt meteen en je hebt geen last van bijwerkingen. 

Voor pijnstilling en ontstekingsremmend: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

PAINDOL FORTE

Is een unieke combinatie van twee actieve ingrediënten: het innovatieve MyrLiq®, een  gepatenteerd extractvan mirregomharsen met pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen,  gekenmerkt door het hoogste gehalte aan bioactieve furanodienen op de markt en Duivelsklauw een van de  meest genoemde op de markt voor harpagoside (20%), historisch gebruikt als pijnstiller en ontstekingsremmer.  Ideaal voor diegenen die een natuurlijke remedie nodig hebben voor klassieke gewrichts- en spierpijn, rugpijn,  nekpijn, lumbosciatalgie en voor alle postoperatieve pijnen en trauma's; ook effectief bij menstruatiepijn en  hoofdpijn. Het moet echter ook worden aanbevolen aan degenen die niet uitdrukkelijk om iets natuurlijks  vragen, maar die gevoelig zijn voor het feit dat ontstekingsremmers onvermijdelijk veel bijwerkingen hebben, of  aan degenen die gedurende lange tijd ontstekingsremmers gebruiken en willen proberen om alternatieve natuurlijke producten.

Voor een kalmerende en ontspannende werking: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

TRANQUY

Is een supplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het tegengaan van  toestanden van angst en nerveuze spanning met viscerale somatisaties en rusteloosheid. Bevordert nachtrust,  spierontspanning en helpt als milde pijnstiller bij hoofdpijn. Nuttig in gevallen van stress en opwinding en voor  iedereen die geblokkeerd is door angst en niet in staat is om hun volledige mentale potentieel te uiten.

Hoofdpijn door een ernstig te kort aan ijzer:

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

FERRO MINERAL

Heeft een synergetische formule om de opname en het metabolisme van ijzer te optimaliseren en zo de fysiologische functie ervan te bevorderen. Vitamine C in natuurlijke vorm en L-cysteïne bevorderen de opname van ijzer, vitamine B6 en B12 dragen bij tot de normale vorming van rode bloedcellen, riboflavine draagt ​​bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en foliumzuur tot normale hematopoëse.

De formule van FERRO MINERAL is verrijkt met Hericium-extract, een medicinale paddenstoel die de regeneratie van het maag- en darmslijmvlies en daarmee de gastro-intestinale functie bevordert, de opname van ijzer bevordert en met koper, een sporenelement dat ook belangrijk is voor het vergemakkelijken van de assimilatie en het transport van ijzer en betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.

De bisglycinaatvorm van ijzer garandeert een betere opname en beperkt typische spijsverteringsproblemen vrijwel volledig.

Hoewel het lichaam zijn verliezen beperkt, komen gevallen van ijzertekort vrij vaak voor. Het tekort manifesteert zich met asthenie, bleekheid, zwakte, vermoeidheid en in de meest ernstige gevallen met hoofdpijn, hartkloppingen, ijzervrije anemie, gemakkelijke infecties, neuralgie, vasomotorische stoornissen. IJZERMINERAAL is nuttig voor het compenseren van ijzertekorten en voor het bijdragen aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Ideaal bij de behandeling van tekorten aan dit mineraal (zelfs voor degenen die een restrictief dieet volgen of een onevenwichtig of vegetarisch dieet volgen), bij het voorkomen van bloedarmoede en bij lage ijzerreserves in verband met zwangerschap of de menstruatiecyclus. Ook geïndiceerd in perioden van verhoogde behoefte geassocieerd met intense fysieke activiteit, stress en psychofysieke vermoeidheid.