Urogenitaal welzijn (Blaas) 

Vrouwen hun blaas zijn helaas kwetsbaar voor invloeden van buiten. Dat komt omdat de urinebuis bij vrouwen relatief kort is. Het is daarom belangrijk om goed voor je blaas te zorgen. Als je last hebt  van een blaasontsteking is het belangrijk om meteen actie te ondernemen, voldoende te drinken en je plas niet te lang op te houden. 

Adjuvans bij behandeling van licht terugkerende blaasontsteking: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

KOLONY FORTE

Is een symbiotisch voedingssupplement dat in een enkel product verschillende hooggedoseerde probiotische bacteriestammen en probiotische sporen bevat om de kolonisatie van verschillende darmkanalen en het herstel van de darmflora te bevorderen. S. Boulardii in hoge dosering en de sporen van Bacillus subtilis en Bacillus coagulans helpen ook om de groei van veel opportunistische en pathogene bacteriën te remmen (waseffect), terwijl de nucleotiden een immunostimulerende en regenererende activiteit van de weefsels uitoefenen die de herbalancering en de integriteit van de darmbarrière, essentieel voor een goede hechting van probiotische stammen. KOLONY FORTE bevordert daarom niet alleen de darmrekolonisatie, maar ook de functionaliteit van de maag-darmbarrière.

De formule van

 is zorgvuldig bestudeerd om een ​​breed spectrum van darmproblemen te dekken, die nu steeds vaker voorkomen en vaak worden onderschat en die de kwaliteit van leven negatief beïnvloeden.

Dankzij de synergetische werking van de ingrediënten tegen de darmflora kunnen belangrijke voordelen worden waargenomen bij:

 • Intestinale dysbiose van verschillende etiologieën (van voedselonevenwichtigheden, antibioticatherapieën ...)
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Diarree van verschillende etiologieën en winderigheid (remt de groei van pathogene bacteriën, elimineert circulerende bacteriële toxines en stopt diarree)
 • Dyspeptische en dysmetabole syndromen
 • In combinatie met protonpompremmers om darmontsteking en dysbiose als gevolg van hypo/achloridia te voorkomen. SIBO (bacteriële overgroei in de dunne darm) komt vaak voor bij personen die langdurig PPI-therapie ondergaan.
 • Zwelling, uitzetting en buikpijn
 • Moeilijkheden met de spijsvertering en voedselintoleranties
 • Adjuvans bij de behandeling van candidiasis van het maagdarmkanaal
 • Adjuvans voor huidproblemen (dermatitis en acne)
 • Adjuvans bij de behandeling van recidiverende cystitis
 • Het kan helpen het darmimmuunsysteem te versterken en de symptomen van darminfecties te verbeteren
 • Antibioticatherapie (brengt de antibioticaresistente bacteriële flora onder controle, verlaagt de virulentie en toxiciteit).

Voor blaasontsteking tijdens de acute fase: 

 

Nocisti Acuto 866

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

Voor ACUTE NOCISTI 866 zou het perfecte gebruik zijn:

Dag 1: 8 capsules (3-3-2) gedurende de dag met veel water, 

Dag 2: 6 capsules (2-2-2) gedurende de dag met veel water,

Dag 3: 6 capsules (2-2-2) gedurende de dag met veel water,

Vandaar de naam 866

Uit de verzamelde resultaten is gebleken dat een acute cystitis (Blaasontsteking) de neiging heeft zichzelf binnen 3 dagen op te lossen. Als er dan nog steeds symptomen zijn is het raadzaam om een ​​nieuwe verpakking aan te schaffen en dit te herhalen.

Je kan nog een 2de potje gebruiken op dezelfde manier maar de indicaties zijn om niet langer dan 7 dagen en niet 7 dagen achter elkaar dit te gebruiken! Na dit kuurtje is het raadzaam naar NOCISTI 2 te gaan en dan 1 (max 2) capsules per dag te nemen. Bedenk dat voeding en levensstijl ook van invloed zijn.

Nocisti Acuto 866 pas je toe bij een natuurlijke blaasontsteking (cystitis) in de acute fase. Het heeft een synergetische formule die speciaal is ontworpen om acute cystitis (blaasontsteking) tegen te gaan en biedt  een geldig alternatief voor klanten die antibioticatherapie liever vermijden. Frequent gebruik van antibiotica, zorgt in feite ook voor het doden van de darm- en vaginale bacteriële flora, het creëert een ideale voorwaarde voor de proliferatie van pathogene  bacteriën, waardoor nieuwe infecties worden vergemakkelijkt. Het immuunsysteem verzwakt ook geleidelijk en na verloop  van tijd worden de bacteriën vaak resistent en antibiotica steeds minder effectief (verschijnsel van antibioticaresistentie).

Met NOCISTI ACUTO 866 heb je dat niet.

De natuurlijke ingrediënten in NOCISTI ACUTO 866 voorkomen de uitputting van de endogene bacteriële flora en het  creëren van antibioticaresistentie. Na een eerste fase van een ACUTE BLAASONTSTEKING van niet meer dan een week,  wordt aanbevolen om door te gaan met NOCISTI 2 om terugval te voorkomen. Zie hieronder. 

Voor herhaling van een blaasontsteking te voorkomen: 

 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

Nocisti 2

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

NOCISTI 2, wordt aanbevolen om 2-3 maanden.

1 capsule (max 2 per dag) in te nemen in de preventieve fase aan personen die lijden aan recidiverende

cystitis, met het advies om NOCISTI ACUTE 866 in de acute fase te gebruiken. 

Het potje heeft 20 capsules  en de ervaring leert dat binnen 2 maanden het opgelost moet zijn maar dit verschilt per persoon.

Zelf heb ik de ervaring dat het na een aantal dagen al afgenomen is en dan stop ik en neem dan weer een capsules als ik het weer voel opkomen, maar daar zit een ruime tijd tussen en is verschillend. NOCISTI 2 gebruik je om herhaling van een blaasontsteking (cystitis) te voorkomen. Ook bevordert het welzijn en de functionaliteit van de urinewegen.

Het is een effectieve bondgenoot om het immuunsysteem te versterken en terugkerende  blaasontsteking (cystitis) en infecties van  de lagere  urinewegen te  voorkomen.  Het  hoge gehalte aan proanthocyanidinen (PAC) per enkele capsule

(90 mg/cps) verhindert de  adhesie van E. coli aan de

uro-epitheelcellen, waardoor het micro-organisme wordt geëlimineerd,  wat verder wordt bevorderd door de drainerende werking van de berk. Sterk geconcentreerd en  effectief, het helpt de frequente incidentie van recidieven of chronische ziekten tegen te gaan,  vaak veroorzaakt door resistentie tegen de meest voorkomende antibiotica.