• Gratis verzending bij €35,-
  • Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • 100% Natuurlijke producten

Reactie plaatsen

Reacties

Raoul van Berkum
6 maanden geleden

Ik gebruik ''Fully up'' een half uur voordat ik mijn wedstrijden of trainingen heb. hiermee sla ik de vermoeidheid over en kan ik anderhalf uur alles geven. Zelfs na de wedstrijd geen inkakker ! Ook voordat ik ga hardlopen neem ik sinds kort de ''Fully up'' en kan ik langer en grotere afstanden hardlopen.

M
6 maanden geleden

Tranquy Gocce is heel fijn als je lang ligt te piekeren in bed. Het fijne aan dat het vloeibaar is, is dat je dan beter zelf kan doseren hoeveel druppels je nodig hebt.

Senna
een jaar geleden

ik ben super tevreden met de Lenimax crème! Hij verzacht me handen echt en hij is goed vettig waardoor me huid lekker flexibel blijft. Hij trekt ook lekker snel in dus hij is vol maar trekt goed in. Top product. Als die op is bestel ik zeker weer een nieuwe.

Sonja
een jaar geleden

Tijdens onze wintersport hebben wij iedere dag Fully Up gebruikt. We zijn 60-plussers en meestal is de energie op de 3e dag van de wintersport al stukken minder. Nu hebben we echt de hele week volop kunnen skiën (het weer was natuurlijk ook geweldig)
Ik raad Fully Up ook graag aan ter voorkoming van een energiedip.

Obed Broersma
een jaar geleden

Top producten, 2 wedstrijden bij Rugby gefloten met Fully Up. Met mijn 54 jaar nergens last van gehad. Ook een prachtig verhaal van deze entrepreneur.

Bram Broekman
een jaar geleden

Vandaag, 24 oktober 2021, heb ik één uur voor mijn voetbalwedstrijd het product ‘FULLY UP’ ingenomen met een glaasje water. Voorheen had ik altijd last van een energie dipje in het begin van de voetbalwedstrijd, het gevoel dat je even helemaal stuk bent. Dit gevoel heb ik nu totaal niet gehad. Ik heb constant heel veel energie gehad en ook na de wedstrijd geen last van extreme dip gekregen. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken!

Monique van Essen
2 jaar geleden

Ik ben de producten van Nutridag gaan gebruiken nadat ik corona had gehad en ter voorbereiding van een halve marathon. Iedere dag fully up gebruikt en 2 dagen voor de halve marathon de magnesium. Zakjes oplossen in water, smaak is prima. Ik voelde op de dag zelf dat ik genoeg energie had, spieren zijn niet verzuurt, dus heel blij met het resultaat!! Super!

RAJ
2 jaar geleden

n April 2020 flinke corona gehad en ondertussen goed hersteld maar af en toe toch nog wat vermoeid. Heel raar, autorijden kan opeens heel vermoeien zijn, maar daar nemen we dan vooraf een FULLY UP (vitaminebooster) voor. Verder gebruik ik MAGNESIO QUATTRO, die behalve goed voor de botten en spieren is, ook goed tegen vermoeidheid en voor een betere focus zorgt. (en het smaakt ook nog lekker) Prima natuurlijke producten Dagmar

Guus
2 jaar geleden

Ik heb nu een paar keer Fully up gebruikt en merk dat ik dan tijdens het wielrennen veel meer energie heb!

Marjolein Roorda
2 jaar geleden

1 x in de week ga ik 's ochtends om 7.00 uur hardlopen. Op aanraden van Dagmar en Ruurd een Fully up geprobeerd en het hardlopen ging echt een stuk beter. Meer energie en uithoudingsvermogen. Een echte aanrader.

Marjan
2 jaar geleden

Ik ben na een lange aarzeling ook begonnen met de producten van Nutridag van Dagmar. Waarom, nou ik leef al enige tijd maar met een halve schildklier waar ik dus medicijnen voor gebruik. Doordat je schildklier snel van slag kan raken, was ik er huiverig voor. Maar mijn slaapprobleem begon me toch ook aardig op te breken. Dus ook ik ben eens gaan kijken welke producten er in de nutridag Tranquy zaten. Dit zou goed zijn tegen de stress en daardoor een betere nachtrust. Ik gebruik 1 capsule per avond en het is zo fijn dat ik eindelijk weer kan zeggen dat ik geslapen heb. Niet meer 5 x per nacht wakker worden, en niet in slaap meer kunnen vallen omdat je weer gaat liggen malen en nadenken. Nee gewoon lekker doorslapen en ook zeer belangrijk wakker worden zonder dat je moe bent om de dag te beginnen. Dus kom je slecht in slaap of ben je vaak wakker s nachts neem gerust een capsule Tranquy.

Mamita Wijkamp
2 jaar geleden

Ik heb van dagmar de pil gekregen om lekker inslaap te vallen,normaal gesproken als ik ga slapen ga ik liggen denken wat had ik nog moeten doen,wat moet ik morgen doen enz enz je kent het wel piekeren,maar ik heb de pil een half uurtje voor ik ging slapen in genomen en ben heerlijk inslaap gevallen en s'morgens ben ik ook goed op gestaan. met de slaap pillen van de dokter was ik altijd een beetje duf,maar nu helemaal niet ,en als klap op de vuurpijl ben ik de avond erna ook weer heerlijk in slaap gevallen dus voor mij werkt 1 pil 2 dagen

Anky van Broekhuizen
2 jaar geleden

Ik heb na Pasen Corona gehad. Onbegrijpelijk omdat ik super voorzichtig was omdat ik longemfyseem heb en dacht ik moet dat virus niet krijgen. Maar helaas! Vond het heel heftig en heb er vreselijke naweeën van. Ga het allemaal niet benoemen maar het ergste dood en dood moe en geen energie en kracht. Totdat ik hoorde van Nutridag ( toevallig ook nog een buurmeisje) en heb daar de fully up besteld nadat ik eerst een proefje kreeg. Heb nu 4 zakjes gebruikt en voel gewoon de energie terug komen en de extreme vermoeidheid die ik had word langzaam minder! Kan niet vertellen hoe blij ik hiervan word en zal het zeker nog even gebruiken. Ook raad ik iedereen om het te proberen! Ga naar de site en misschien staat daar ook iets voor jouw “kwaal”en probeer het uit.
Ik ben er super blij mee!
Dank je wel dagmar en veel succes hiermee en dat gaat zeker lukken!!
Lieve groet Anky

D.T
2 jaar geleden

Ik had helaas last van een blaasontsteking. Ondanks het vele water drinken ging die maar niet weg. Heb toen Nocisti Acuto 866 gebruikt en mijn blaasontsteking is gelukkig snel daardoor weg gegaan.

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan.