Reactie plaatsen

Reacties

Lucas Orellana
3 maanden geleden

Hello! I tried out the Magnesio e Potassio product and it’s so delicious. This is my go to product for when I have an upcoming soccer game. It not only taste great but it gives me the extra boost in the final minutes!
10/10

Marjolein
een jaar geleden

Beste Dagmar,

Afgelopen week heb ik veel gesport en gisteren gegolfd. Als ik zoveel beweeg kan ik last krijgen van beenkrampen. Dus had in in mijn drinkflessen Magnesium met Vit.c gedaan. Tijdens het golfen was het heerlijk om dit te drinken en ‘s avonds bij rust ook geen last meer gehad kramp. Een echte aanrader als je veel beweegt en af en toe last hebt van spierkrampen in je benen. Marjolein

Atsje
een jaar geleden

Beste Dagmar,

Afgelopen tijd heb ik Nocisti 1 en 2 gebruikt met een super resultaat. Door onderzoeken door de Uroloog van het Deventer Ziekenhuis had ik opnieuw blaasontsteking gekregen. ‘S nachts kreeg ik heftige pijnen en ben gelijk met Nocisti 1 begonnen. Na inname van de eerste 2 x 3 tabletten zakte de pijn gelijk. Keurig de 1e kuur afgemaakt en gestart met Nocisti 2. Na 1,5 week weer terug naar het `Ziekenhuis en geen blaasontsteking meer. De uroloog was zeer geïnteresseerd in Nocisti 1 en 2 en ik heb ze de bijsluiter gegeven. Dit medisch team staat zeer open voor een natuurlijke manier van behandelen m.b.t. blaasontstekingen en niet zomaar antibiotica voor te schrijven. Ik ben 83 jaar en raad iedereen aan om Nocisti 1 en 2 te proberen bij een blaasontsteking. Atsje uit Deventer.

Charles
een jaar geleden

Ik zocht iets voor mijn Koortslip en Dagmar adviseerde IMMUNOMUSH 2 , wat het immuunsysteem versterkt en helpt bij infecties. Een paar dagen 3 pillen en 4 dagen later was het weg, heerlijk, dank je Dagmar

Annemarie
een jaar geleden

Ik was sceptisch wat er nog aan mijn jicht teen (en inmiddels voet) te doen was, maar BASIFY helpt écht! Net een nieuwe pot besteld, want ik durf niet meer zonder. Ik had felle stekende pijnscheuten die soms heel lang konden duren, nu zijn mijn voeten het grootste deel van de tijd weer helemaal als voorheen!

Raoul van Berkum
2 jaar geleden

Ik gebruik ''Fully up'' een half uur voordat ik mijn wedstrijden of trainingen heb. hiermee sla ik de vermoeidheid over en kan ik anderhalf uur alles geven. Zelfs na de wedstrijd geen inkakker ! Ook voordat ik ga hardlopen neem ik sinds kort de ''Fully up'' en kan ik langer en grotere afstanden hardlopen.

M
2 jaar geleden

Tranquy Gocce is heel fijn als je lang ligt te piekeren in bed. Het fijne aan dat het vloeibaar is, is dat je dan beter zelf kan doseren hoeveel druppels je nodig hebt.

Senna
2 jaar geleden

ik ben super tevreden met de Lenimax crème! Hij verzacht me handen echt en hij is goed vettig waardoor me huid lekker flexibel blijft. Hij trekt ook lekker snel in dus hij is vol maar trekt goed in. Top product. Als die op is bestel ik zeker weer een nieuwe.

Sonja
2 jaar geleden

Tijdens onze wintersport hebben wij iedere dag Fully Up gebruikt. We zijn 60-plussers en meestal is de energie op de 3e dag van de wintersport al stukken minder. Nu hebben we echt de hele week volop kunnen skiën (het weer was natuurlijk ook geweldig)
Ik raad Fully Up ook graag aan ter voorkoming van een energiedip.

Obed Broersma
3 jaar geleden

Top producten, 2 wedstrijden bij Rugby gefloten met Fully Up. Met mijn 54 jaar nergens last van gehad. Ook een prachtig verhaal van deze entrepreneur.

Bram Broekman
3 jaar geleden

Vandaag, 24 oktober 2021, heb ik één uur voor mijn voetbalwedstrijd het product ‘FULLY UP’ ingenomen met een glaasje water. Voorheen had ik altijd last van een energie dipje in het begin van de voetbalwedstrijd, het gevoel dat je even helemaal stuk bent. Dit gevoel heb ik nu totaal niet gehad. Ik heb constant heel veel energie gehad en ook na de wedstrijd geen last van extreme dip gekregen. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken!

Monique van Essen
3 jaar geleden

Ik ben de producten van Nutridag gaan gebruiken nadat ik corona had gehad en ter voorbereiding van een halve marathon. Iedere dag fully up gebruikt en 2 dagen voor de halve marathon de magnesium. Zakjes oplossen in water, smaak is prima. Ik voelde op de dag zelf dat ik genoeg energie had, spieren zijn niet verzuurt, dus heel blij met het resultaat!! Super!

RAJ
3 jaar geleden

n April 2020 flinke corona gehad en ondertussen goed hersteld maar af en toe toch nog wat vermoeid. Heel raar, autorijden kan opeens heel vermoeien zijn, maar daar nemen we dan vooraf een FULLY UP (vitaminebooster) voor. Verder gebruik ik MAGNESIO QUATTRO, die behalve goed voor de botten en spieren is, ook goed tegen vermoeidheid en voor een betere focus zorgt. (en het smaakt ook nog lekker) Prima natuurlijke producten Dagmar

Guus
3 jaar geleden

Ik heb nu een paar keer Fully up gebruikt en merk dat ik dan tijdens het wielrennen veel meer energie heb!

Marjolein Roorda
3 jaar geleden

1 x in de week ga ik 's ochtends om 7.00 uur hardlopen. Op aanraden van Dagmar en Ruurd een Fully up geprobeerd en het hardlopen ging echt een stuk beter. Meer energie en uithoudingsvermogen. Een echte aanrader.

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Klik op het product

om naar de shop te gaan.