Huid 

Is onze grootste en zwaarste zintuigelijk orgaan. De huid beschermt ons tegen externe invloeden van buiten af. Ook zie je op je huid bijvoorbeeld irritatie, roodheden en ook eczeem. Je kan er veel last van hebben en daarom wil je er ook snel vanaf. Ook als je ouder wordt, zie je het aan de huid. Inplaats van aan de buitenkant iets aan de veroudering doen, kan je het ook via de  binnenkant doen. 

Crème wat helpt tegen geïrriteerde, rode & een eczeem huid:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

LENIMAX

Is een dermocosmetische crème die de geïrriteerde huid op een effectieve en natuurlijke manier kalmeert en verzacht en de vorming van een droge huid voorkomt door deze delicaat te behandelen. Dankzij de gecombineerde werking van verzachtende, verzachtende en antioxiderende ingrediënten en de herstellende werking van het hoge percentage colostrum, bevordert het het snelle herstel van de balans en integriteit van de epidermale barrière, waardoor huidsymptomen zoals roodheid, irritatie, droogheid, schilfering en jeuk. Bevordert een zachte en gehydrateerde huid en helpt een goede gezondheid en de juiste mate van hydratatie te behouden. Het is bijzonder geschikt voor de plaatselijke behandeling van huid die vatbaar is voor roodheid (erytheem) en irritatie en die onderhevig is aan huidletsels. Het is ook geschikt voor meer ernstige aandoeningen van een droge huid die worden gekenmerkt door eczemateuze beelden als gevolg van atopische en contactdermatitis (irriterend en allergisch). De hoge aangenaamheid van de formulering maakt het gemakkelijk toepasbaar en goed verdragen.

 

Voor elasticiteit van de huid & minder rimpels:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

P.COLLAGEN 

Is een voedingssupplement dat een gepatenteerde mix van natuurlijke collageenpeptiden (VERISOL®), gehydrolyseerdcollageen bevat met een hoge mate van absorptie, hoger dan wat we uit de voeding halen, belangrijk voor het versterken van de bindweefselstructuur. Een unieke synergie met andere micronutriënten geselecteerd voor trofische, beschermende en antioxiderende activiteit: sommige actieve ingrediënten in de formule zijn synergetisch bij het deelnemen aan de synthese van collageen, andere hebben een antioxiderende functie, essentieel om collageen en andere structuren te beschermen tegen afbraak en daarom voorkomen de effecten van veroudering. Met het ouder worden en het ouder worden, in feite, vanwege externe middelen die de synthese van collageen kunnen veranderen, neemt de productie ervan langzaam en op een steeds belangrijker manier af, wat resulteert in een progressief verlies van elasticiteit van de weefsels die stijver worden.

Op de huid kunnen na de leeftijd van 35-40 jaar de lijntjes rond de ogen en mond duidelijker worden als gevolg van het vochtverlies van de huid. In de dermis kunnen collageen en elastine verzwakken en de huid kan daardoor de natuurlijke hydratatie verminderen. Om de tekenen van veroudering tegen te gaan, is het belangrijk om te beginnen met handelen waar lokale cosmetica die voornamelijk op de buitenste laag van de huid inwerkt, niet komt. De nieuwe grenzen van anti-aging zijn niet langer alleen afhankelijk van esthetische, cosmetische of voedselbehandelingen, maar beschouwen integratie met specifieke producten als basis. Zelfs op gewrichtsniveau, met de leeftijd of bij intense fysieke activiteit, kan slijtage of degeneratieve laesies van het gewrichtskraakbeen optreden. P. COLLAGEN is een nutraceutical die het bindweefsel van binnenuit voedt en versterkt. Dankzij de formule werkt het in de diepere lagen van de dermis, waar het huidverouderingsproces begint, waardoor de huid compact en gehydrateerd blijft en de zichtbaarheid van expressielijnen en rimpels wordt verminderd. Het gebruik ervan is synergetisch met elke cosmetische behandeling. In de dosis van één sachet per dag is het ideaal na de leeftijd van 35 jaar, voor een doffe en verdorde huid en voor diegenen die een duidelijkere correctie van de tekenen van veroudering nodig hebben. In een dosis van twee sachets per dag helpt het het kraakbeen te versterken en zijn elasticiteit te behouden.