Darmen

Het is belangrijk om goed werkende darmen te hebben. Als je dat niet hebt kan je veel last hebben van bijvoorbeeld, buikpijn en een gezwollen buik. Daar kan je onzeker over voelen en dat willen we niet. Zoiets moet snel worden opgelost. 

Ter verbeteren van de darmflora: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

KOLONY FORTE

Is een symbiotisch voedingssupplement dat in een enkel product verschillende hooggedoseerde probiotische bacteriestammen en probiotische sporen bevat om de kolonisatie van verschillende darmkanalen en het herstel van de darmflora te bevorderen. S. Boulardii in hoge dosering en de sporen van Bacillus subtilis en Bacillus coagulans helpen ook om de groei van veel opportunistische en pathogene bacteriën te remmen (waseffect), terwijl de nucleotiden een immunostimulerende en regenererende activiteit van de weefsels uitoefenen die de herbalancering en de integriteit van de darmbarrière, essentieel voor een goede hechting van probiotische stammen. KOLONY FORTE bevordert daarom niet alleen de darmrekolonisatie, maar ook de functionaliteit van de maag-darmbarrière.

De formule van

 is zorgvuldig bestudeerd om een ​​breed spectrum van darmproblemen te dekken, die nu steeds vaker voorkomen en vaak worden onderschat en die de kwaliteit van leven negatief beïnvloeden.

Dankzij de synergetische werking van de ingrediënten tegen de darmflora kunnen belangrijke voordelen worden waargenomen bij:

 • Intestinale dysbiose van verschillende etiologieën (van voedselonevenwichtigheden, antibioticatherapieën ...)
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Diarree van verschillende etiologieën en winderigheid (remt de groei van pathogene bacteriën, elimineert circulerende bacteriële toxines en stopt diarree)
 • Dyspeptische en dysmetabole syndromen
 • In combinatie met protonpompremmers om darmontsteking en dysbiose als gevolg van hypo/achloridia te voorkomen. SIBO (bacteriële overgroei in de dunne darm) komt vaak voor bij personen die langdurig PPI-therapie ondergaan.
 • Zwelling, uitzetting en buikpijn
 • Moeilijkheden met de spijsvertering en voedselintoleranties
 • Adjuvans bij de behandeling van candidiasis van het maagdarmkanaal
 • Adjuvans voor huidproblemen (dermatitis en acne)
 • Adjuvans bij de behandeling van recidiverende cystitis
 • Het kan helpen het darmimmuunsysteem te versterken en de symptomen van darminfecties te verbeteren
 • Antibioticatherapie (brengt de antibioticaresistente bacteriële flora onder controle, verlaagt de virulentie en toxiciteit).

Ter bevordering van een regelmatige darmtransit:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

LAXY

Is een nuttig middel om het fenomeen van occasionele of chronische, lichte of hardnekkige constipatie tegen te gaan. Bevat een rijke synergie van planten om de functies van de darm en de regelmaat van de darmtransit te bevorderen, de darmmobiliteit en de uitscheiding van ontlasting te stimuleren. Bovendien verbeteren gefermenteerde papaja en paardenbloem de leverfunctie en vergemakkelijken ze de spijsvertering, kaasjeskruid is specifiek vanwege zijn verzachtende en kalmerende werking op het spijsverteringsstelsel, terwijl venkel de eliminatie van gas vergemakkelijkt. Ten slotte bevorderen prebiotica het evenwicht van de darmflora. Het is vrij van antrachinonen waarvan overmatig en langdurig gebruik kolieken en ontstekingen kan veroorzaken en een overmatig verlies van elektrolyten (kalium) kan veroorzaken.Bovendien kan het leiden tot hypomotiliteit van de dikke darm tot aan atonie.