Stress 

Betekent niets anders dan druk of spanning. Stress ontstaat wanneer er een te lange tijd te veel spanning is geweest. Het kan zich dan uiten in lichamelijke en psychische klachten. Het is daarom belangrijk om voldoende rust en ontspanning te hebben om zo stress tegen te gaan. 

Voedingssupplement voor stress:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

TRANQUY

Is een supplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het tegengaan van  toestanden van angst en nerveuze spanning met viscerale somatisaties en rusteloosheid. Bevordert nachtrust,  spierontspanning en helpt als milde pijnstiller bij hoofdpijn. Nuttig in gevallen van stress en opwinding en voor  iedereen die geblokkeerd is door angst en niet in staat is om hun volledige mentale potentieel te uiten.

Vloeibaar voedingssupplement voor stress: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

TRANQUY GOCCE

Tip van Dagmar: Vooral handig als je niet een hele pil wil, maar een paar druppeltjes om in slaap te komen of overdag om te relaxen zonder meteen in slaap te vallen.

TRANQUY GOCCE een uitgebalanceerd voedingssupplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het verlichten van angst, nervositeit en prikkelbaarheid, en helpt om kalmte en sereniteit te herwinnen. Het zorgt voor een herbalancerende werking, wat de ontspanning overdag bevordert in geval van stress en een goede nachtrust. Het is geïndiceerd in gevallen van stress en opwinding en voor iedereen die wordt geblokkeerd door angst en niet in staat is om hun volledige mentale te uiten.