Vermoeidheid 

Door alle drukte zoals, werken, vrienden en sporten. Kan opgeven je energie op zijn. Alles was dan even te veel en dan kan je, je erg vermoeid voelen. Dan kan je wel even een boost gebruiken om je vermoeidheid tegen te gaan. Gelukkig kan dat met onze producten. 

Voor lichamelijke en mentale vermoeidheid:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

BIFORCE TOTAL

Tip van Dagmar: Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel.

BIFORCE TOTAL is een formule met volledig spectrum met een hoge dosering vitamines van het B-complex, bijzonder geschikt in perioden van psycho-fysieke stress, aangezien een adequate toevoer van B-vitamines nuttig is voor de integriteit van het zenuwstelsel en essentieel is voor het correct functioneren van het organisme. . De integratie van B-vitamines wordt daarom veel gebruikt, waaronder:

 • Lichamelijke en mentale vermoeidheid
 • Spanning
 • Herstel / Verspilling / Asthenie
 • Gebrek aan eetlust
 • Bloedarmoede
 • Prikkelbaarheid
 • Slechte concentratie
 • Zweren en kloven in de mond
 • Aften en Herpes simplex en zoster (gordelroos)
 • Antibiotische therapie
 • Dermatitis
 • Aanbevolen voor elke vrouw die denkt dat ze zwanger is lang voordat ze zwanger wordt

Voor snel een boost: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

FULLY UP

Is geïndiceerd voor volwassenen en ouderen die ondersteuning nodig hebben in geval van een lage inname van voedingsstoffen bij het dieet of een verhoogde behoefte in periodes van vermoeidheid, zwakte en uitputting als gevolg van studie, werk, intensieve lichamelijke activiteit, herstel en seizoenswisselingen. De formule ondersteunt metabolische processen en helpt de cellulaire energiereserves altijd actief te houden, omdat het de essentiële voedingsstoffen teruggeeft aan het lichaam voor de goede werking van energieproductieprocessen. Het helpt daarom om de energiebronnen die essentieel zijn om het hoofd te bieden aan de alledaagse leven. Het is ook geschikt voor atleten en kan  vóór de activiteit worden ingenomen, als energiebron voor snel gebruik,  of na de activiteit, als geldig herstel, om verloren mineralen zouten te  herstellen, functionaliteit te herstellen bij spieren, en verminderd de  lactaatproductie en het ontstaan van krampen en zorgen voor een deel  van antioxiderende vitamines die oxidatieve stress op het spierstelsel  verminderen.

Om je fit voelen: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

Magnesio E Potassio 

MAGNESIUM en KALIUM is een voedingssupplement van minerale zouten op basis van magnesium en kalium, twee van de belangrijkste minerale zouten voor het lichaam. Het is geïndiceerd bij toestanden van kalium- en magnesiumtekort die kunnen worden veroorzaakt door overmatig zweten, intense lichamelijke activiteit, diarree, braken, vermoeidheid, verminderde voedingsinname of diëten die zeer rijk zijn aan vezels die de opname van minerale zouten verminderen. Het is ook geïndiceerd bij een verhoogde behoefte aan deze mineralen. Door de balans van minerale zouten te herstellen, heeft het een tonische werking en helpt het lichaam te hydrateren.Het kan ook nuttig zijn voor atleten om spiercontractie (samentrekken van het spierweefsel) te bevorderen, de lactaatproductie te verminderen en het begin van krampen.

Voor stress en vermoeidheid: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

MAGNESIUM QUATTRO

Is een voedingssupplement van magnesium, een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische reacties, dat in verschillende gevallen nuttig kan zijn:

 • CHRONISCHE STRESS EN VERMOEIDHEID: de behoefte aan magnesium, essentieel voor de productie van energie en de overdracht van zenuwimpulsen, neemt toe bij langdurige stress, vermoeidheid en prikkelbaarheid. In feite veroorzaakt stress een tekort aan dit mineraal.
 • Angst, stemmingswisselingen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, depressie: magnesium is een uitstekende aanvulling omdat de aanwezigheid ervan essentieel is voor de synthese van serotonine, een hormoon dat essentieel is voor psychofysisch welzijn.
 • VROUWELIJK WELZIJN: mineraal belangrijk voor het welzijn van vrouwen in al hun levensfasen: in de week voorafgaand aan de cyclus verbetert het premenstruele symptomen (nerveuze spanning, stemmingswisselingen, zwelling ...), tijdens de menopauze voorkomt het botfragiliteit , verlicht tachycardie, opvliegers en slaapstoornissen en verbetert de stemming.
 • HOOFDPIJN en HOOFDPIJN: magnesium kan helpen de frequentie, duur en ernst van aanvallen te verminderen, afhankelijk van zijn rol bij het beheersen van nerveuze prikkelbaarheid. Volgens recente gegevens hebben veel hoofdpijnpatiënten een laag magnesiumgehalte.
 • DARMREGELMATIGHEID: een magnesiumtekort kan constipatie veroorzaken. Magnesium reguleert in feite de intestinale alkaliteit, die essentieel is voor het evenwicht van de bacteriële flora en daarom om een ​​opgeblazen gevoel te voorkomen en de darmlediging te vergemakkelijken.
 • SUIKERVERDELING: magnesium verbetert het gebruik en de stofwisseling van glucose en verhoogt de gevoeligheid van cellen voor insuline.
 • SPORTACTIVITEIT: magnesiumsuppletie is nuttig voor diegenen die intensief sporten. Essentieel voor de functie van spieren en zenuwen, veroorzaakt het tekort ervan krampen, pijnlijke samentrekkingen, tremoren en verstoringen in de coördinatie van spierbewegingen.
 • GEZONDHEID VAN DE BOTTEN: magnesium neemt deel aan de mineralisatie van botweefsel, het skelet bevat namelijk 70% en zorgt voor een correct zuur-base-evenwicht. Bij een verzurende voeding wordt het overtollige zuur geneutraliseerd door de alkalische reserves van het lichaam, waaronder magnesium, waardoor de botdichtheid negatief wordt beïnvloed.
 • CARDIOVASCULAIRE WELZIJN: Magnesiumtekort is een van de risicofactoren voor de ontwikkeling van cardiovasculaire problemen. In feite reguleert het de hartslag en verlaagt het de bloeddruk, wat ontspanning en verwijding van de slagaders bevordert.
 • VEROUDERING: op oudere leeftijd kan er een tekort aan magnesium zijn, zowel door een slechte inname via de voeding als door de vermindering van de absorptiecapaciteit of door factoren die de eliminatie ervan veroorzaken (medicamenteuze therapieën, diabetes, veranderingen in het metabolisme). Het tekort, waardoor neuromusculaire, bot-, cardiovasculaire, endocriene onevenwichtigheden ... versnelt veroudering.

Vermoeidheid door een ijzer te kort: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

FERRO MINERAL

Heeft een synergetische formule om de opname en het metabolisme van ijzer te optimaliseren en zo de fysiologische functie ervan te bevorderen. Vitamine C in natuurlijke vorm en L-cysteïne bevorderen de opname van ijzer, vitamine B6 en B12 dragen bij tot de normale vorming van rode bloedcellen, riboflavine draagt ​​bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en foliumzuur tot normale hematopoëse.

De formule van FERRO MINERAL is verrijkt met Hericium-extract, een medicinale paddenstoel die de regeneratie van het maag- en darmslijmvlies en daarmee de gastro-intestinale functie bevordert, de opname van ijzer bevordert en met koper, een sporenelement dat ook belangrijk is voor het vergemakkelijken van de assimilatie en het transport van ijzer en betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.

De bisglycinaatvorm van ijzer garandeert een betere opname en beperkt typische spijsverteringsproblemen vrijwel volledig.

Hoewel het lichaam zijn verliezen beperkt, komen gevallen van ijzertekort vrij vaak voor. Het tekort manifesteert zich met asthenie, bleekheid, zwakte, vermoeidheid en in de meest ernstige gevallen met hoofdpijn, hartkloppingen, ijzervrije anemie, gemakkelijke infecties, neuralgie, vasomotorische stoornissen. IJZERMINERAAL is nuttig voor het compenseren van ijzertekorten en voor het bijdragen aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Ideaal bij de behandeling van tekorten aan dit mineraal (zelfs voor degenen die een restrictief dieet volgen of een onevenwichtig of vegetarisch dieet volgen), bij het voorkomen van bloedarmoede en bij lage ijzerreserves in verband met zwangerschap of de menstruatiecyclus. Ook geïndiceerd in perioden van verhoogde behoefte geassocieerd met intense fysieke activiteit, stress en psychofysieke vermoeidheid.