Vitamines & mineralen 

Zijn voedingsstoffen die in hele kleine beetjes in je voeding voorkomen. Je hebt vitamines & mineralen nodig om gezond te blijven en normaal te kunnen groeien en te ontwikkelen. Verschil tussen vitamines en mineralen is dat vitamines komen uit levend natuur en mineralen uit dood natuur. Je lichaam kan veel vitamines niet, of niet voldoende, zelf aanmaken en mineralen kan het lichaam niet aanmaken. Daarom is het belangrijk dat je dagelijks genoeg vitamines & mineralen binnen krijgt.

Klik op het product om naar de shop te gaan.

FERRO MINERAL

Heeft een synergetische formule om de opname en het metabolisme van ijzer te optimaliseren en zo de fysiologische functie ervan te bevorderen. Vitamine C in natuurlijke vorm en L-cysteïne bevorderen de opname van ijzer, vitamine B6 en B12 dragen bij tot de normale vorming van rode bloedcellen, riboflavine draagt ​​bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en foliumzuur tot normale hematopoëse.

De formule van FERRO MINERAL is verrijkt met Hericium-extract, een medicinale paddenstoel die de regeneratie van het maag- en darmslijmvlies en daarmee de gastro-intestinale functie bevordert, de opname van ijzer bevordert en met koper, een sporenelement dat ook belangrijk is voor het vergemakkelijken van de assimilatie en het transport van ijzer en betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.

De bisglycinaatvorm van ijzer garandeert een betere opname en beperkt typische spijsverteringsproblemen vrijwel volledig.

Hoewel het lichaam zijn verliezen beperkt, komen gevallen van ijzertekort vrij vaak voor. Het tekort manifesteert zich met asthenie, bleekheid, zwakte, vermoeidheid en in de meest ernstige gevallen met hoofdpijn, hartkloppingen, ijzervrije anemie, gemakkelijke infecties, neuralgie, vasomotorische stoornissen. IJZERMINERAAL is nuttig voor het compenseren van ijzertekorten en voor het bijdragen aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Ideaal bij de behandeling van tekorten aan dit mineraal (zelfs voor degenen die een restrictief dieet volgen of een onevenwichtig of vegetarisch dieet volgen), bij het voorkomen van bloedarmoede en bij lage ijzerreserves in verband met zwangerschap of de menstruatiecyclus. Ook geïndiceerd in perioden van verhoogde behoefte geassocieerd met intense fysieke activiteit, stress en psychofysieke vermoeidheid.

Hoge dosering vitamine B: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

BIFORCE TOTAL

Tip van Dagmar: Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel.

BIFORCE TOTAL is een formule met volledig spectrum met een hoge dosering vitamines van het B-complex, bijzonder geschikt in perioden van psycho-fysieke stress, aangezien een adequate toevoer van B-vitamines nuttig is voor de integriteit van het zenuwstelsel en essentieel is voor het correct functioneren van het organisme. . De integratie van B-vitamines wordt daarom veel gebruikt, waaronder:

 • Lichamelijke en mentale vermoeidheid
 • Spanning
 • Herstel / Verspilling / Asthenie
 • Gebrek aan eetlust
 • Bloedarmoede
 • Prikkelbaarheid
 • Slechte concentratie
 • Zweren en kloven in de mond
 • Aften en Herpes simplex en zoster (gordelroos)
 • Antibiotische therapie
 • Dermatitis
 • Aanbevolen voor elke vrouw die denkt dat ze zwanger is lang voordat ze zwanger wordt

Voor een ijzer te kort: 

Voor een vitamine boost:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

FULLY UP

Is geïndiceerd voor volwassenen en ouderen die ondersteuning nodig hebben in geval van een lage inname van voedingsstoffen bij het dieet of een verhoogde behoefte in periodes van vermoeidheid, zwakte en uitputting als gevolg van studie, werk, intensieve lichamelijke activiteit, herstel en seizoenswisselingen. De formule ondersteunt metabolische processen en helpt de cellulaire energiereserves altijd actief te houden, omdat het de essentiële voedingsstoffen teruggeeft aan het lichaam voor de goede werking van energieproductieprocessen. Het helpt daarom om de energiebronnen die essentieel zijn om het hoofd te bieden aan de alledaagse leven. Het is ook geschikt voor atleten en kan  vóór de activiteit worden ingenomen, als energiebron voor snel gebruik,  of na de activiteit, als geldig herstel, om verloren mineralen zouten te  herstellen, functionaliteit te herstellen bij spieren, en verminderd de  lactaatproductie en het ontstaan van krampen en zorgen voor een deel  van antioxiderende vitamines die oxidatieve stress op het spierstelsel  verminderen.

Magnesium, kalium en Vitamine C: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

Magnesio E Potassio 

MAGNESIUM en KALIUM is een voedingssupplement van minerale zouten op basis van magnesium en kalium, twee van de belangrijkste minerale zouten voor het lichaam. Het is geïndiceerd bij toestanden van kalium- en magnesiumtekort die kunnen worden veroorzaakt door overmatig zweten, intense lichamelijke activiteit, diarree, braken, vermoeidheid, verminderde voedingsinname of diëten die zeer rijk zijn aan vezels die de opname van minerale zouten verminderen. Het is ook geïndiceerd bij een verhoogde behoefte aan deze mineralen. Door de balans van minerale zouten te herstellen, heeft het een tonische werking en helpt het het lichaam te hydrateren.Het kan ook nuttig zijn voor atleten om spiercontractie (samentrekken van het spierweefsel) te bevorderen, de lactaatproductie te verminderen en het begin van krampen.

Vitamine C:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL C500

Is een voedingssupplement met een hoge inname van vitamine C. Tegenwoordig wordt vooral het concept van immuniteit gevoeld. Nobelprijswinnaar Linus Pauling benadrukte de reactief-immuunmechanismen die worden geactiveerd bij de inname van vitamine C, bij voorkeur van natuurlijke oorsprong. Plantenextracten zoals Acerola, Rosa canina en Camu-camu zijn van nature rijk aan vitamine C, in een zeer biologisch beschikbare vorm, om sneller en effectiever te worden opgenomen dan de synthetische vitamine C. De werking van vitamine C wordt ook versterkt en aangevuld door de synergetische werking van bioflavonoïden gewonnen uit citrusvruchten. Westerse levensstijl, vervuiling, de invloed van elektronische apparaten en het roken van sigaretten zijn allemaal factoren die de behoefte aan vitamine C vergroten, dus tegenwoordig is het vaak nodig om toevlucht te nemen tot suppletie. Vitamine C is betrokken bij tal van biologische processen, waaronder:

 • Ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij de preventie en behandeling van veelvoorkomende problemen van het winterseizoen.
 • In combinatie met ijzer helpt het de intestinale absorptie te bevorderen.
 • Het werkt als een antioxidant en helpt oxidatieve stress te bestrijden. Op de huid heeft het een anti-aging effect en bevordert het de hydratatie van de beschermende barrière.
 • Het is werkt in alle gevallen van asthenie, herstel en vitaminetekorten. Helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • Het is essentieel voor de synthese van collageen, dat de bloedvaten, huid, kraakbeen, botten, tandvlees en spieren versterkt. Sommige onderzoeken geven aan dat het kan helpen het risico op het ontwikkelen van atherosclerose en perifere vaatproblemen te verminderen. Ook toepasbaar voor capillaire fragiliteit.
 • Het ondersteunt het energiemetabolisme en de werking van het zenuwstelsel (het neemt deel aan het metabolisme van sommige hormonen, met name die van stress, en aan de synthese van serotonine, wat bijdraagt ​​aan de regulering van stemming en slaap).
 • De inname ervan is belangrijk bij rokers, omdat het de toxische en kankerverwekkende effecten van nicotine tegengaat, maar ook van uitlaatgassen van voertuigen.

Voor een dagelijks inname van alle 13 vitamines: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

VITY COMPLEX

Tip van Dagmar: Kan ook gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar.

VITY COMPLEX zorgt voor een dagelijkse inname van alle 13 vitamines bij 100% van de aanbevolen voedingsinname (LARN) voor de bevolking. Het bevat met name de complete groep B-vitamines, die bijdragen aan het energiemetabolisme en helpen om een ​​hoog niveau van vitaliteit te behouden. Vitaminen K2 en D3, vorm met hoge biologische beschikbaarheid, dragen bij tot het behoud van gezonde botten, beta-caroteen draagt ​​bij tot het behoud van een gezonde huid en slijmvliezen, vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, ook vitamine C draagt ​​bij de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, het energiemetabolisme en de vorming van collageen voor de functie van botten, kraakbeen, bloedvaten en huid.

Vitamines voor kinderen (van 3 tot 12 jaar) : 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

VITY COMPLEX JUNIOR

Heeft een formule die is ontworpen voor de dagelijkse suppletie van kinderen (van 3 tot 12 jaar), rekening houdend met de aanbevolen dagelijkse niveaus van hun voedingsstoffen. Het biedt een combinatie van vitamines, mineralen en voedingsstoffen uit koninginnengelei, stuifmeel en alfa-alfa die, in combinatie met de voedingsstoffen uit de voeding, het lichaam helpen zijn dagelijkse functies uit te voeren. Voor kinderen is het raadzaam om vooral te zorgen voor een goede inname van vitamines, waarbij het gebruik van mineralen wordt beperkt die het risico lopen op bioaccumulatie, waardoor potentiële toxiciteit voor het lichaam ontstaat. De mineralen die in de formule aanwezig zijn, zijn bij voorkeur de sporenmineralen meer dan de gewichtsmineralen, waarvoor het moeilijker is om tekortkomingen te hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijker voor kinderen om te zorgen voor de inname van ijzer en zink, aanwezig in formules zoals Sunactive® om de biologische beschikbaarheid te maximaliseren.

Vitamines en mineralen voor gezonde botten & tanden: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

VITY D OSTEO COMPLEX

Heeft een complete en uitgebalanceerde formule van mineralen en vitamines voor het behoud van gezonde botten en tanden. Omdat de gezondheid van de botten niet alleen afhangt van een calciumtekort, bevat het een rijke synergie van voedingsstoffen die bijdragen aan het botmetabolisme: vitamine D3 en K2, magnesium, boor, fosfor en bamboe- extract met een hoog siliciumgehalte. De doseringen van mineralen en vitamines zijn onderzocht om een breed spectrum van behoeften te dekken met een toediening van 1 of 2 tabletten per dag. Van bijzonder belang is de hoge dosering van vitamine D3, die belangrijk is voor de opname van calcium en nu zeer gebrekkig is bij de bevolking.