Verkoudheid 

Komt vaak voor tijdens de winter- en seizoensveranderingen. Het wordt het meest veroorzaakt door virussen. Verkoudheid is iets waar je ook moe van kan worden omdat het langdurig kan duren. Ons product kan je gebruiken voor voorbereiding voor de winter- en seizoensverandering en kan je ondersteunen tijdens je verkoudheid.

Voor je immuunsysteem & verkoudheid:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

ASTRAIMMUNO

Is een supplement op basis van twee extracten met een sterke antivirale werking: Pelargonium sidoides en Astragalus met een hoge titer aan polysachariden (70%), een van de meest geconcentreerde op de markt. Ideaal ter preventie voor personen met een lage Th1-expressie (Th2-patiënten), daarom een ​​grotere neiging tot virale en acute infecties om de virussen tegen te gaan die de meest voorkomende verkoudheden veroorzaken. Nuttig bij de voorbereiding op de ontberingen van winter- en seizoensveranderingen, die het immuunsysteem belasten, met name voor degenen die het meest worden blootgesteld aan koelproblemen, zoals ouderen en herstellenden, of voor mensen die gewoonlijk in contact met het publiek werken en worden blootgesteld aan perioden van intense stress. In deze periodes is Astragalus, een plant met een uitgesproken tonisch-adaptogene werking, ook in staat om het lichaam beter bestand te maken tegen verschillende stressvolle factoren (fysiek of mentaal), om zich aan te passen aan overbelastingsomstandigheden. ASTRAIMMUNO is een nuttige ondersteuning voor lange perioden, zelfs in het geval van virale infecties met een moeilijk herstel (mononucleosis, cytomegalovirus, herpes zoster en simplex, papillomavirus (HPV), darmvirus.

Ter ondersteuning tijdens het winterseizoen:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

EKIMMUN PIÙ

Is een voedingssupplement op basis van acerola- en echinacea-extracten die nuttig zijn voor het bevorderen van de natuurlijke afweer van het lichaam. Het Echinacea-extract dat aanwezig is in EKIMMUN PIU 'wordt verkregen uit de wortels en verse bovengrondse delen van de drie geneeskrachtige soorten E. purpurea, E. pallida en E. angustifolia. De formule wordt aangevuld met Propolis-extract.

Voor vitamine C en het immuunsysteem:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL C500

Is een voedingssupplement met een hoge inname van vitamine C. Tegenwoordig wordt vooral het concept van immuniteit gevoeld. Nobelprijswinnaar Linus Pauling benadrukte de reactief-immuunmechanismen die worden geactiveerd bij de inname van vitamine C, bij voorkeur van natuurlijke oorsprong. Plantenextracten zoals Acerola, Rosa canina en Camu-camu zijn van nature rijk aan vitamine C, in een zeer biologisch beschikbare vorm, om sneller en effectiever te worden opgenomen dan de synthetische vitamine C. De werking van vitamine C wordt ook versterkt en aangevuld door de synergetische werking van bioflavonoïden gewonnen uit citrusvruchten. Westerse levensstijl, vervuiling, de invloed van elektronische apparaten en het roken van sigaretten zijn allemaal factoren die de behoefte aan vitamine C vergroten, dus tegenwoordig is het vaak nodig om toevlucht te nemen tot suppletie. Vitamine C is betrokken bij tal van biologische processen, waaronder:

  • Ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij de preventie en behandeling van veelvoorkomende problemen van het winterseizoen.
  • In combinatie met ijzer helpt het de intestinale absorptie te bevorderen.
  • Het werkt als een antioxidant en helpt oxidatieve stress te bestrijden. Op de huid heeft het een anti-aging effect en bevordert het de hydratatie van de beschermende barrière.
  • Het is werkt in alle gevallen van asthenie, herstel en vitaminetekorten. Helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen.
  • Het is essentieel voor de synthese van collageen, dat de bloedvaten, huid, kraakbeen, botten, tandvlees en spieren versterkt. Sommige onderzoeken geven aan dat het kan helpen het risico op het ontwikkelen van atherosclerose en perifere vaatproblemen te verminderen. Ook toepasbaar voor capillaire fragiliteit.
  • Het ondersteunt het energiemetabolisme en de werking van het zenuwstelsel (het neemt deel aan het metabolisme van sommige hormonen, met name die van stress, en aan de synthese van serotonine, wat bijdraagt ​​aan de regulering van stemming en slaap).
  • De inname ervan is belangrijk bij rokers, omdat het de toxische en kankerverwekkende effecten van nicotine tegengaat, maar ook van uitlaatgassen van voertuigen.

Bestrijd de symptomen van verkoudheid & griep:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL FORTE

Bevat een zeer rijke pool van actieve ingrediënten om de symptomen van verkoudheid en griep effectief te bestrijden, zoals verstopte neus, keelpijn, wijdverspreide pijntjes, koude rillingen en eerste koortslippen.

Het is een zeer nuttige ondersteuning bij bacteriële en virale infecties van de eerste luchtwegen met vermindering van de bijbehorende koorts. Andrographis, Pelargonium sidoides en Sambuco ondersteunen de natuurlijke afweer van het lichaam en de functionaliteit van de bovenste luchtwegen. Vlierbes bevordert ook de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen. Vitamine C en zink bevorderen de goede werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt ​​ook bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Tegen keelongemakken en voor verzachting & verlichting:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL GOLA SPRAY

Is een unieke spray, met een uitzonderlijke synergie van plantenextracten en essentiële oliën, met propolis en bromelaïne, die keelongemakken tegengaat en verzacht en onmiddellijke verlichting geeft. Met een balsamico, antiseptische, verzachtende, verzachtende en beschermende werking op de functionaliteit van het orofaryngeale slijmvlies, is het nuttig in geval van ontsteking en irritatie van de mondholte. De uitzonderlijke kina-3, die de buitengewone fytochemische complexiteit van de drie soorten Echinacea bevat, biedt maximale effectiviteit bij het versterken van de immuunafweer, essentiële oliën en propolis hebben een antiseptische werking. De slijmstoffen van Altea en Weegbree creëren een beschermende film op de slijmvliezen van de keel en mondholte die het contact met irriterende stoffen beperkt en een rehydraterende en decongestivum uitoefent. Erisimus voert ook een specifieke actie uit op de toon van de stem, terwijl bromelaïne de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen bevordert. Dankzij de rijke formulering is NATURAL THROAT SPRAY nuttig bij de behandeling van keelirritatie die gepaard gaat met pijn, droogheid, gevoeligheid voor slikken en branderig gevoel, zelfs indien aanwezig in het geval van faryngitis en tonsillitis. Het kan preventief worden gebruikt voor diegenen die vaak worden blootgesteld aan externe irriterende stoffen zoals kou, rook, smog en stof. De praktische vernevelaar maakt een snelle en nauwkeurige toepassing mogelijk.

Tegen irritatie en droogheid van de mondeling, keel & keelkoor: 

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL JALUGOLA

Is een voedingssupplement op basis van hyaluronzuur, dat een beschermende en barrièrewerking heeft op het orofaryngeale slijmvlies, honing, met een decongestivum en verzachtende werking en propolis, met natuurlijke antimicrobiële eigenschappen. Opgelost in de mond, maken de tabletten het mogelijk om de hydraterende en smerende kracht van speeksel te vergroten en daarmee een hydraterende en beschermende film te creëren ter hoogte van de mondholte, keel en keelholte, nuttig in geval van irritatie, roodheid en droogheid. Ze helpen heesheid, irriterende hoest (vanwege sterke stemstimulatie, rook / milieuverontreinigende stoffen, pollenallergie, droge lucht van verwarmings- of airconditioningsystemen ...), keelpijn gepaard gaande met verkoudheid, slikproblemen, operatief na -effecten bij KNO, extra-oesofagealemanifestaties van maagreflux die de bovenste luchtwegen aantasten (dysfagie, chronische faryngitis, irriterende hoest). De beschermende film op de slijmvliezen belemmert ook de penetratie van andere bacteriën en virussen en bevordert de re-epithelialisatieprocessen van de slijmvliezen.

Neusspray tegen effectieve verwijdering van slijm uit de neus:

Klik op het product om naar de shop te gaan.

NATURAL NASO SPRAY

Is een decongestivum medisch hulpmiddel dat is geïndiceerd voor de behandeling van ontstekingsprocessen die gepaard gaan met verstopte neus, zoals:

  • Verkoudheid
  • rhinitis van verschillende oorsprong (viraal, bacterieel of allergisch)
  • acute en chronische rhinosinusitis

De componenten van NATURAL NASO SPRAY bevorderen de afvoer van overtollig slijm en oefenen een beschermende, verzachtende en verzachtende werking uit op het geïrriteerde neusslijmvlies. Zeewater draagt ​​bij aan de hydratatie van het geïrriteerde slijmvlies door het tegengaan van het vervelende gevoel van een droge neus die gepaard gaat met overtollig slijm.