Nachtrust (ontspanning) 

Een goede nachtrust is belangrijk. Je start daardoor je dag met veel energie en je kan je beter concentreren. Heb je vaak last van een slechte nachtrust? Dat kan komen door bijvoorbeeld stress. Gelukkig hebben wij een product wat helpt bij een goede nachtrust. Wat zorgt dat jij je dag kan starten met veel energie. 

Voor vermoeidheid: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

Magnesio E Potassio 

MAGNESIUM en KALIUM is een voedingssupplement van minerale zouten op basis van magnesium en kalium, twee van de belangrijkste minerale zouten voor het lichaam. Het is geïndiceerd bij toestanden van kalium- en magnesiumtekort die kunnen worden veroorzaakt door overmatig zweten, intense lichamelijke activiteit, diarree, braken, vermoeidheid, verminderde voedingsinname of diëten die zeer rijk zijn aan vezels die de opname van minerale zouten verminderen. Het is ook geïndiceerd bij een verhoogde behoefte aan deze mineralen. Door de balans van minerale zouten te herstellen, heeft het een tonische werking en helpt het het lichaam te hydrateren.Het kan ook nuttig zijn voor atleten om spiercontractie (samentrekken van het spierweefsel) te bevorderen, de lactaatproductie te verminderen en het begin van krampen.

Voor stress en vermoeidheid: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

MAGNESIUM QUATTRO

Is een voedingssupplement van magnesium, een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische reacties, dat in verschillende gevallen nuttig kan zijn:

  • CHRONISCHE STRESS EN VERMOEIDHEID: de behoefte aan magnesium, essentieel voor de productie van energie en de overdracht van zenuwimpulsen, neemt toe bij langdurige stress, vermoeidheid en prikkelbaarheid. In feite veroorzaakt stress een tekort aan dit mineraal.
  • Angst, stemmingswisselingen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, depressie: magnesium is een uitstekende aanvulling omdat de aanwezigheid ervan essentieel is voor de synthese van serotonine, een hormoon dat essentieel is voor psychofysisch welzijn.
  • VROUWELIJK WELZIJN: mineraal belangrijk voor het welzijn van vrouwen in al hun levensfasen: in de week voorafgaand aan de cyclus verbetert het premenstruele symptomen (nerveuze spanning, stemmingswisselingen, zwelling ...), tijdens de menopauze voorkomt het botfragiliteit , verlicht tachycardie, opvliegers en slaapstoornissen en verbetert de stemming.
  • HOOFDPIJN en HOOFDPIJN: magnesium kan helpen de frequentie, duur en ernst van aanvallen te verminderen, afhankelijk van zijn rol bij het beheersen van nerveuze prikkelbaarheid. Volgens recente gegevens hebben veel hoofdpijnpatiënten een laag magnesiumgehalte.
  • DARMREGELMATIGHEID: een magnesiumtekort kan constipatie veroorzaken. Magnesium reguleert in feite de intestinale alkaliteit, die essentieel is voor het evenwicht van de bacteriële flora en daarom om een ​​opgeblazen gevoel te voorkomen en de darmlediging te vergemakkelijken.
  • SUIKERVERDELING: magnesium verbetert het gebruik en de stofwisseling van glucose en verhoogt de gevoeligheid van cellen voor insuline.
  • SPORTACTIVITEIT: magnesiumsuppletie is nuttig voor diegenen die intensief sporten. Essentieel voor de functie van spieren en zenuwen, veroorzaakt het tekort ervan krampen, pijnlijke samentrekkingen, tremoren en verstoringen in de coördinatie van spierbewegingen.
  • GEZONDHEID VAN DE BOTTEN: magnesium neemt deel aan de mineralisatie van botweefsel, het skelet bevat namelijk 70% en zorgt voor een correct zuur-base-evenwicht. Bij een verzurende voeding wordt het overtollige zuur geneutraliseerd door de alkalische reserves van het lichaam, waaronder magnesium, waardoor de botdichtheid negatief wordt beïnvloed.
  • CARDIOVASCULAIRE WELZIJN: Magnesiumtekort is een van de risicofactoren voor de ontwikkeling van cardiovasculaire problemen. In feite reguleert het de hartslag en verlaagt het de bloeddruk, wat ontspanning en verwijding van de slagaders bevordert.
  • VEROUDERING: op oudere leeftijd kan er een tekort aan magnesium zijn, zowel door een slechte inname via de voeding als door de vermindering van de absorptiecapaciteit of door factoren die de eliminatie ervan veroorzaken (medicamenteuze therapieën, diabetes, veranderingen in het metabolisme). Het tekort, waardoor neuromusculaire, bot-, cardiovasculaire, endocriene onevenwichtigheden ... versnelt veroudering.

Voor een slaapstoornis & jetlags: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

RITMOSON +

Met RITMOSON+ kunt u het advies niet alleen uitbreiden naar mensen met slaapstoornissen zoals herhaaldelijk wakker worden tijdens de nacht of wakker worden bij zonsopgang, maar ook voor mensen die moeite hebben met in slaap vallen. Het helpt bij het bestrijden van angst gerelateerde stoornissen en steeds vaker voorkomende slaapstoornissen, als gevolg van verkeerde eetgewoonten, ploegendiensten, overmatige consumptie van opwindende stoffen en verre reizen. Het is essentieel voor diegenen die naar bestemmingen moeten reizen die andere tijdzones hebben dan de onze om jetlag problemen te overwinnen. In dit geval moet het worden ingenomen vanaf de eerste dag van de reis net voor het tijdstip van slapen en gedurende ten minste 5 dagen of, beter nog, voor de gehele duur van het verblijf en totdat de slaap is genormaliseerd bij terugkeer.

Vloeibaar voedingssupplement voor een slaapstoornis & jetlags:

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

RITMOSON GOCCE

Is een voedingssupplement op basis van melatonine en griffonia. Melatonine is essentieel voor het reguleren van het slaap-waakritme. Indien nodig kan het worden gebruikt om de slaap te vergemakkelijken, omdat het de tijd die nodig is om in slaap te vallen, verkort. Bovendien kan het het lichaam helpen zich aan te passen aan de verschillende tijdstippen waarop men naar bed gaat, zoals bijvoorbeeld gebeurt bij ploegendiensten of na langeafstandsvluchten (“Jetlag”). Griffonia wordt vooral gewaardeerd om zijn gehalte aan 5-hydroxytryptofaan, een voorloper van serotonine ("het hormoon van geluk"), de neurotransmitter die het meest betrokken is bij de regulering van stemming, slaap en eetlust. Griffonia speelt een sleutelrol in de kwaliteit van rust, met name door de REM-fase van diepe slaap te verhogen. Als voorloper van melatonine reguleert serotonine in feite het dagelijkse ritme van het lichaam en de afwisseling tussen slapen en waken. Bovendien grijpt het in op ontspanning, mentaal welzijn en normale stemming. Dankzij deze synergie helpt RITMOSON DROPS om het juiste slaapritme te herstellen, waardoor de kwaliteit en duur ervan verbetert.

Voor ontspanning & slaap: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

TRANQUY

Is een supplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het tegengaan van  toestanden van angst en nerveuze spanning met viscerale somatisaties en rusteloosheid. Bevordert nachtrust,  spierontspanning en helpt als milde pijnstiller bij hoofdpijn. Nuttig in gevallen van stress en opwinding en voor  iedereen die geblokkeerd is door angst en niet in staat is om hun volledige mentale potentieel te uiten.

Vloeibaar voedingssupplement voor ontspanning & slaap:  

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

TRANQUY GOCCE

Tip van Dagmar: Vooral handig als je niet een hele pil wil, maar een paar druppeltjes om in slaap te komen of overdag om te relaxen zonder meteen in slaap te vallen

Tranquy GOCCE is een uitgebalanceerd voedingssupplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het verlichten van angst, nervositeit en prikkelbaarheid, en helpt om kalmte en sereniteit te herwinnen. Het zorgt voor een herbalancerende werking, wat de ontspanning overdag bevordert in geval van stress en een goede nachtrust. Het is geïndiceerd in gevallen van stress en opwinding en voor iedereen die wordt geblokkeerd door angst en niet in staat is om hun volledige mentale te uiten.