De producten & verdere uitleg: 

Crèmegel voor trauma en pijnen: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

70/30

Tip van Dagmar: Werkt niet voor verkoudheid en hoofdpijn, maar de studies wijzen uit dat het uitermate geschikt is voor spier en gewrichtspijnen. 

 Een paar keer per dag licht masserend aanbrengen en het heeft geen sterke geur zoals bij de wel bekende balsems

____________________________________________________

70/30 is een crème-gel voor uitwendig gebruik die gebruik maakt van de synergetische werking van Arnica, met een anti-traumawerking, en van de Duivelsklauw, met een pijnstillende werking, in een verhouding van 70/30. Bijzonder geschikt voor sporters die last hebben van blessures van een bepaald belang en die een product nodig hebben dat effectief inwerkt op het trauma en de pijnlijke component die ermee gepaard gaat, of voor mensen die grote trauma's hebben opgelopen en gedwongen zijn om orthopedische hulpmiddelen te gebruiken voor een meer of minder lange genezingsperiode. Ideaal voor elk type trauma aan het bewegingsapparaat. Product gemaakt in crème-gel om gemakkelijk te gebruiken bij revalidatiemassages. Bevat elenaline dat bij sommige mensen contactdermatitis kan veroorzaken na langdurig gebruik. Het verdient de voorkeur om nooit een occlusief pakket aan te brengen. 70/30 FLUID is geformuleerd in een meer vloeibare consistentie om gemakkelijker te hanteren te zijn tijdens massages.

Datasheet 70/30

Voor je immuunsysteem & verkoudheid:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

ASTRAIMMUNO

Is een supplement op basis van twee extracten met een sterke antivirale werking: Pelargonium sidoides en Astragalus met een hoge titer aan polysachariden (70%), een van de meest geconcentreerde op de markt. Ideaal ter preventie voor personen met een lage Th1-expressie (Th2-patiënten), daarom een ​​grotere neiging tot virale en acute infecties om de virussen tegen te gaan die de meest voorkomende verkoudheden veroorzaken. Nuttig bij de voorbereiding op de ontberingen van winter- en seizoensveranderingen, die het immuunsysteem belasten, met name voor degenen die het meest worden blootgesteld aan koelproblemen, zoals ouderen en herstellenden, of voor mensen die gewoonlijk in contact met het publiek werken en worden blootgesteld aan perioden van intense stress. 

Datasheet Astraimmuno 

Vitamine B-complex voor lichamelijke & mentale vermoeidheid:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

BIFORCE TOTAL

Tip van Dagmar: Vitamine B12 (cobalamine) is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel.

____________________________________________________

BIFORCE TOTAL is een formule met volledig spectrum met een hoge dosering vitamines van het B-complex, bijzonder geschikt in perioden van psycho-fysieke stress, aangezien een adequate toevoer van B-vitamines nuttig is voor de integriteit van het zenuwstelsel en essentieel is voor het correct functioneren van het organisme. . De integratie van B-vitamines wordt daarom veel gebruikt, waaronder:

 • Lichamelijke en mentale vermoeidheid
 • Spanning
 • Herstel / Verspilling / Asthenie
 • Gebrek aan eetlust
 • Bloedarmoede
 • Prikkelbaarheid
 • Slechte concentratie
 • Zweren en kloven in de mond
 • Aften en Herpes simplex en zoster (gordelroos)
 • Antibiotische therapie
 • Dermatitis
 • Aanbevolen voor elke vrouw die denkt dat ze zwanger is lang voordat ze zwanger wordt

Datasheet Biforce Total

Voor gewichtscontrole: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

BURNY 2

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

BURNY 2 is een supplement ter ondersteuning voor mensen met een vertraagde stofwisseling, en die overtollige kilo's willen verliezen omdat Burny 2 het gebruik van lichaamsvetten bevordert als bron van energie. Het wordt aanbevolen om het gedurende de hele "dieet" -periode in te nemen. Onthoud dat het nemen van het supplement alleen niet tot resultaten leidt, maar alleen de combinatie van levensstijl, voedingsprogramma en fysieke activiteit, gecombineerd met voedingssuppletie, leidt tot het bereiken van doelen. Zoals elk supplement, moeten ze niet continu worden ingenomen, maar afgewisseld met stop periodes. 1 van de doktoren in Italië vertelde mij dat zij niet hoeft  af te vallen, maar ze neemt BURNY 2 voordat ze gaat sporten vanwege zijn thermogene functie, om energie uit vet te halen.

____________________________________________________

 

BURNY 2 is een thermogene formule die speciaal is ontwikkeld als adjuvans voor het verlies van lichaamsvet. Het combineert enkele van de meest krachtige, onderzochte en goedgekeurde voedingsstoffen die thermogenese stimuleren om een unieke, zeer krachtige combinatie te creëren. In combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een voldoende calorierijk dieet is aangetoond dat de ingrediënten van BURNY 2 de mobilisatie van lichaamsvetten en hun gebruik als energiebron bevorderen, terwijl de spiermassa behouden blijft. Ze helpen ook om het metabolisme te reactiveren, waardoor de stofwisseling in rust wordt verhoogd, wat vooral nuttig is voor diegenen die vertraagd zijn vanwege lange perioden van "doe-het-zelf"-diëten.

Datasheet Burny 2 

Voor gewichtscontrole & koolhydraatmetabolisme: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

CARBY 2 

Is een belangrijke bondgenoot voor degenen die een dieet volgen dat gericht is op gewichtsbeheersing. Aangezien moderne verkeerde eetgewoonten vaak leiden tot een overmatige consumptie van geraffineerde voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan suikers en complexe koolhydraten. Dit leidt tot een te hoge bloedsuikerspiegel met plotselinge veranderingen in de bloedsuikerspiegel en bijgevolg tot insuline die op de lange termijn het ontstaan ​​van insulineresistentie bevorderen, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van diabetes type 2. Daarnaast is een hoge mate van suiker in het bloed, belemmert de toegang tot vetophopingen en daarmee gewichtsverlies. CARBY 2 is een natuurlijk supplement dat als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet effectief werkt voor gewichtsbeheersing, het metabolisme van koolhydraten bevordert en de opname ervan helpt beperken. 

Datasheet Carby 2 

Voor ondersteuning tijdens het winterseizoen: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

EKIMMUN PIÙ

Is een voedingssupplement op basis van acerola- en echinacea-extracten die nuttig zijn voor het bevorderen van de natuurlijke afweer van het lichaam. Het Echinacea-extract dat aanwezig is in EKIMMUN PIU 'wordt verkregen uit de wortels en verse bovengrondse delen van de drie geneeskrachtige soorten E. purpurea, E. pallida en E. angustifolia. De formule wordt aangevuld met Propolis-extract.

Datasheet Ekimmun più

Voor ijzer te kort, vermoeidheid & hoofdpijn: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

FERRO MINERAL

Heeft een synergetische formule om de opname en het metabolisme van ijzer te optimaliseren en zo de fysiologische functie ervan te bevorderen. Vitamine C in natuurlijke vorm en L-cysteïne bevorderen de opname van ijzer, vitamine B6 en B12 dragen bij tot de normale vorming van rode bloedcellen, riboflavine draagt ​​bij tot het behoud van normale rode bloedcellen en foliumzuur tot normale hematopoëse.

De formule van FERRO MINERAL is verrijkt met Hericium-extract, een medicinale paddenstoel die de regeneratie van het maag- en darmslijmvlies en daarmee de gastro-intestinale functie bevordert, de opname van ijzer bevordert en met koper, een sporenelement dat ook belangrijk is voor het vergemakkelijken van de assimilatie en het transport van ijzer en betrokken bij de vorming van rode bloedcellen.

De bisglycinaatvorm van ijzer garandeert een betere opname en beperkt typische spijsverteringsproblemen vrijwel volledig.

Hoewel het lichaam zijn verliezen beperkt, komen gevallen van ijzertekort vrij vaak voor. Het tekort manifesteert zich met asthenie, bleekheid, zwakte, vermoeidheid en in de meest ernstige gevallen met hoofdpijn, hartkloppingen, ijzervrije anemie, gemakkelijke infecties, neuralgie, vasomotorische stoornissen. IJZERMINERAAL is nuttig voor het compenseren van ijzertekorten en voor het bijdragen aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Ideaal bij de behandeling van tekorten aan dit mineraal (zelfs voor degenen die een restrictief dieet volgen of een onevenwichtig of vegetarisch dieet volgen), bij het voorkomen van bloedarmoede en bij lage ijzerreserves in verband met zwangerschap of de menstruatiecyclus. Ook geïndiceerd in perioden van verhoogde behoefte geassocieerd met intense fysieke activiteit, stress en psychofysieke vermoeidheid.

Datasheet Ferro Mineral 

Een energiebron voor vermoeidheid: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

FULLY UP

Tip van Dagmar: Mensen met Coronavermoeidheid kunnen van deze vitaminebooster profijt hebben en het kan ook een boost geven tijdens het sporten (1 uur van te voren innemen).

______________________________________________________

Het is geïndiceerd voor volwassenen en ouderen die ondersteuning nodig hebben in geval van een lage inname van voedingsstoffen bij het dieet of een verhoogde behoefte in periodes van vermoeidheid, zwakte en uitputting als gevolg van studie, werk, intensieve lichamelijke activiteit, herstel en seizoenswisselingen. De formule ondersteunt metabolische processen en helpt de cellulaire energiereserves altijd actief te houden, omdat het de essentiële voedingsstoffen teruggeeft aan het lichaam voor de goede werking van energieproductieprocessen. Het helpt daarom om de energiebronnen die essentieel zijn om het hoofd te bieden aan de alledaagse leven. Het is ook geschikt voor atleten. 

Datasheet Fully Up 

Data sheet Fully Up English

Ondersteund het immuunsysteem en voor bestrijding tegen infecties & ontstekingen: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

IMMUNOMUSH 2

Heeft een synergetische en originele formule die voortkomt uit de behoefte om te voldoen aan de vraag naar belangrijke immunovoedingsondersteuning voor de steeds meer wijdverbreide problemen met betrekking tot het aangetaste immuunsysteem. IMMUNOMUSH 2 bevat 4 van de meest krachtige en bestudeerde medicinale paddestoelen die, in synergie met elkaar, zo'n hoeveelheid en verscheidenheid aan polysaccharidenen enzymen bieden om de stimulerende werking uit te breiden in vergelijking met wat een enkele paddenstoel kan doen. Maitake, Shiitake, Reishi en Cordyceps zijn paddenstoelen die traditioneel in de Oosterse Farmacopee worden gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, de weerstand tegen ziekten en stressfactoren te vergroten, de fysieke kracht en het metabolisme te ondersteunen en de verouderingsprocessen tegen te gaan.

De nieuwe IMMUNOMUSH 2-formule is verbeterd met een hogere polysacharidetiter dan medicinale paddestoelen om een ​​grotere activiteit en een snellere immuunrespons te bieden. Zink en Selenium bevorderen de goede werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

IMMUNOMUSH 2 speelt daarom een ​​ondersteunende en beslissende versterking van de immunologische basis, zelfs in gevallen van immunologische tekorten waarbij een gecompromitteerd immunologisch systeem, niet in staat om alle replicatiefouten die dagelijks optreden te corrigeren, een reeks gevolgen veroorzaakt die ook chronische degeneratieve ziektes.

Het is daarom ook nuttig bij de preventie en ondersteuning van de behandeling van deze pathologieën. IMMUNOMUSH 2 is nuttig voor:

 • Ondersteund de natuurlijke afweer van het immuunsysteem in de risicoperiodes en in de periode na herstel. Medicinale Paddestoelen hebben een immunomodulerend actie geschikt voor zowel Th1- als Th2-patiënten.
 • Bestrijding van infecties en ontstekingen
 • Gaat huidallergieën en allergische rhinitis, verkoudheid en terugkerende griep tegen
 • Ondersteun de fysieke kracht en gaat de verouderingsprocessen tegen
 • Ondersteun het lichaam bij chronische degeneratieve ziekten, waaronder darmziekten
 • Reguleren van het glucose-lipidemetabolisme
 • Bijwerkingen van chemotherapie tegengaan (onder medische controle)

Datasheet Immunomush 2

Voor ter verbetering van de darmen, darmflora & de blaas: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

KOLONY FORTE

Tip van Dagmar: Kolony Forte bevat als actief bestanddeel de gist Saccharomyces boulardii, een probioticum dat bij voldoende inname een gunstig effect heeft op je gezondheid. 1 a 2 capsules per dag voor 10 tot 20 dagen.

Ook als combinatie met LAXY (laxeermiddel) voor mensen die problemen hebben met de stoelgang en dan ook de darmenflora willen optimaliseren.

______________________________________________________

Is een symbiotisch voedingssupplement dat in een enkel product verschillende hooggedoseerde probiotische bacteriestammen en probiotische sporen bevat om de kolonisatie van verschillende darmkanalen en het herstel van de darmflora te bevorderen. S. Boulardii in hoge dosering en de sporen van Bacillus subtilis en Bacillus coagulans helpen ook om de groei van veel opportunistische en pathogene bacteriën te remmen (waseffect), terwijl de nucleotiden een immunostimulerende en regenererende activiteit van de weefsels uitoefenen die de herbalancering en de integriteit van de darmbarrière, essentieel voor een goede hechting van probiotische stammen. KOLONY FORTE bevordert daarom niet alleen de darmrekolonisatie, maar ook de functionaliteit van de maag-darmbarrière.

De formule van

 is zorgvuldig bestudeerd om een ​​breed spectrum van darmproblemen te dekken, die nu steeds vaker voorkomen en vaak worden onderschat en die de kwaliteit van leven negatief beïnvloeden.

Dankzij de synergetische werking van de ingrediënten tegen de darmflora kunnen belangrijke voordelen worden waargenomen bij:

 • Intestinale dysbiose van verschillende etiologieën (van voedselonevenwichtigheden, antibioticatherapieën ...)
 • Prikkelbare darm syndroom
 • Diarree van verschillende etiologieën en winderigheid (remt de groei van pathogene bacteriën, elimineert circulerende bacteriële toxines en stopt diarree)
 • Dyspeptische en dysmetabole syndromen
 • In combinatie met protonpompremmers om darmontsteking en dysbiose als gevolg van hypo/achloridia te voorkomen. SIBO (bacteriële overgroei in de dunne darm) komt vaak voor bij personen die langdurig PPI-therapie ondergaan.
 • Zwelling, uitzetting en buikpijn
 • Moeilijkheden met de spijsvertering en voedselintoleranties
 • Adjuvans bij de behandeling van candidiasis van het maagdarmkanaal
 • Adjuvans voor huidproblemen (dermatitis en acne)
 • Adjuvans bij de behandeling van recidiverende cystitis
 • Het kan helpen het darmimmuunsysteem te versterken en de symptomen van darminfecties te verbeteren
 • Antibioticatherapie (brengt de antibioticaresistente bacteriële flora onder controle, verlaagt de virulentie en toxiciteit).

Datasheet Kolony Forte

Voor de menopauze: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

LADYVAMP

Werkt, dankzij de volledige formulering, in op de verschillende symptomen en ongemakken van de menopauze (opvliegers, osteoporose, ongemotiveerde vermoeidheid, stemmingswisselingen, verminderd libido), en helpt de vrouw om zich in alle rust aan te passen aan de natuurlijke hormonale verandering die plaatsvindt. Dankzij de langere halfwaardetijd van de rode klaver-isoflavonen (13-16 uur) dan die van soja (6-8 uur) en de uitgebalanceerde formule, kun je de inname optimaal doseren met 1 of 2 dagelijkse doses.

Datasheet Ladyvamp 

Voor de darmen: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

LAXY

Is een nuttig middel om het fenomeen van occasionele of chronische, lichte of hardnekkige constipatie tegen te gaan. Bevat een rijke synergie van planten om de functies van de darm en de regelmaat van de darmtransit te bevorderen, de darmmobiliteit en de uitscheiding van ontlasting te stimuleren. Bovendien verbeteren gefermenteerde papaja en paardenbloem de leverfunctie en vergemakkelijken ze de spijsvertering, kaasjeskruid is specifiek vanwege zijn verzachtende en kalmerende werking op het spijsverteringsstelsel, terwijl venkel de eliminatie van gas vergemakkelijkt. Ten slotte bevorderen prebiotica het evenwicht van de darmflora. Het is vrij van antrachinonen waarvan overmatig en langdurig gebruik kolieken en ontstekingen kan veroorzaken en een overmatig verlies van elektrolyten (kalium) kan veroorzaken.Bovendien kan het leiden tot hypomotiliteit van de dikke darm tot aan atonie.

Datasheet Laxy 

Crème wat helpt tegen geïrriteerde, rode & een eczeem huid:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

LENIMAX

Is een dermocosmetische crème die de geïrriteerde huid op een effectieve en natuurlijke manier kalmeert en verzacht en de vorming van een droge huid voorkomt door deze delicaat te

behandelen. Dankzij de gecombineerde werking van verzachtende, verzachtende en antioxiderende ingrediënten en de herstellende werking van het hoge percentage colostrum, bevordert het het snelle herstel van de balans en integriteit van de epidermale barrière, waardoor huidsymptomen zoals roodheid, irritatie, droogheid, schilfering en jeuk. Bevordert een zachte en gehydrateerde huid en helpt een goede gezondheid en de juiste mate van hydratatie te behouden. Het is bijzonder geschikt voor de plaatselijke behandeling van huid die vatbaar is voor roodheid (erytheem) en irritatie en die onderhevig is aan huidletsels. Het is ook geschikt voor meer ernstige aandoeningen van een droge huid die worden gekenmerkt door eczemateuze beelden als gevolg van atopische en contactdermatitis (irriterend en allergisch). De hoge aangenaamheid van de formulering maakt het gemakkelijk toepasbaar en goed verdragen.

 

Datasheet Lenimax

Voor spiercontractie, vitamines & vermoeidheid: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Magnesio E Potassio 

MAGNESIUM en KALIUM is een voedingssupplement van minerale zouten op basis van magnesium en kalium, twee van de belangrijkste minerale zouten voor het lichaam. Het is geïndiceerd bij toestanden van kalium- en magnesiumtekort die kunnen worden veroorzaakt door overmatig zweten, intense lichamelijke activiteit, diarree, braken, vermoeidheid, verminderde voedingsinname of diëten die zeer rijk zijn aan vezels die de opname van minerale zouten verminderen. Het is ook geïndiceerd bij een verhoogde behoefte aan deze mineralen. Door de balans van minerale zouten te herstellen, heeft het een tonische werking en helpt het het lichaam te hydrateren.Het kan ook nuttig zijn voor atleten om spiercontractie (samentrekken van het spierweefsel) te bevorderen, de lactaatproductie te verminderen en het begin van krampen.

Datasheet Magnesio E Potassio 

Voor spiercontractie, vitamines & vermoeidheid: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

MAGNESIUM QUATTRO

Is een voedingssupplement van magnesium, een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische reacties, dat in verschillende gevallen nuttig kan zijn:

 • CHRONISCHE STRESS EN VERMOEIDHEID: de behoefte aan magnesium, essentieel voor de productie van energie en de overdracht van zenuwimpulsen, neemt toe bij langdurige stress, vermoeidheid en prikkelbaarheid. In feite veroorzaakt stress een tekort aan dit mineraal.
 • Angst, stemmingswisselingen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, depressie: magnesium is een uitstekende aanvulling omdat de aanwezigheid ervan essentieel is voor de synthese van serotonine, een hormoon dat essentieel is voor psychofysisch welzijn.
 • VROUWELIJK WELZIJN: mineraal belangrijk voor het welzijn van vrouwen in al hun levensfasen: in de week voorafgaand aan de cyclus verbetert het premenstruele symptomen (nerveuze spanning, stemmingswisselingen, zwelling ...), tijdens de menopauze voorkomt het botfragiliteit , verlicht tachycardie, opvliegers en slaapstoornissen en verbetert de stemming.
 • HOOFDPIJN: magnesium kan helpen de frequentie, duur en ernst van aanvallen te verminderen, afhankelijk van zijn rol bij het beheersen van nerveuze prikkelbaarheid. Volgens recente gegevens hebben veel hoofdpijnpatiënten een laag magnesiumgehalte.
 • DARMREGELMATIGHEID: een magnesiumtekort kan constipatie veroorzaken. Magnesium reguleert in feite de intestinale alkaliteit, die essentieel is voor het evenwicht van de bacteriële flora en daarom om een ​​opgeblazen gevoel te voorkomen en de darmlediging te vergemakkelijken.
 • SUIKERVERDELING: magnesium verbetert het gebruik en de stofwisseling van glucose en verhoogt de gevoeligheid van cellen voor insuline.
 • SPORTACTIVITEIT: magnesiumsuppletie is nuttig voor diegenen die intensief sporten. Essentieel voor de functie van spieren en zenuwen, veroorzaakt het tekort ervan krampen, pijnlijke samentrekkingen, tremoren en verstoringen in de coördinatie van spierbewegingen.
 • GEZONDHEID VAN DE BOTTEN: magnesium neemt deel aan de mineralisatie van botweefsel, het skelet bevat namelijk 70% en zorgt voor een correct zuur-base-evenwicht. Bij een verzurende voeding wordt het overtollige zuur geneutraliseerd door de alkalische reserves van het lichaam, waaronder magnesium, waardoor de botdichtheid negatief wordt beïnvloed.
 • CARDIOVASCULAIRE WELZIJN: Magnesiumtekort is een van de risicofactoren voor de ontwikkeling van cardiovasculaire problemen. In feite reguleert het de hartslag en verlaagt het de bloeddruk, wat ontspanning en verwijding van de slagaders bevordert.
 • VEROUDERING: op oudere leeftijd kan er een tekort aan magnesium zijn, zowel door een slechte inname via de voeding als door de vermindering van de absorptiecapaciteit of door factoren die de eliminatie ervan veroorzaken (medicamenteuze therapieën, diabetes, veranderingen in het metabolisme). Het tekort, waardoor neuromusculaire, bot-, cardiovasculaire, endocriene onevenwichtigheden ... versnelt veroudering.

Datasheet Magnesio Quattro 

Voor hart & vaten: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

MEGA 3

Tip van Dagmar: Zeer hoog gehalte Omega 3 (80%), met een hogen zuiverheid en voor ieders optimale gezondheid. Dag 1:  3 parels en dan daarna 1-2 parels per dag is de onderhoudsnorm.

______________________________________________________

MEGA 3 is een voedingssupplement met een hoog gehalte aan Omega 3, in het bijzonder DHA. Omega 3's zijn, samen met hun Omega 6-antagonisten, essentiële vetzuren die noodzakelijkerwijs met het dieet moeten worden geïntroduceerd. Omega 3 vetzuren zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam, en in het bijzonder voor de bescherming van de bloedsomloop en voor de preventie van hart- en vaatziekten. Voor een optimale gezondheid heeft iedereen een adequate dagelijkse inname van Omega 3 EPA- en DHA-vetzuren nodig, correct uitgebalanceerd met Omega 6. De niveaus en balans van vetzuren van de twee series lijken belangrijk te zijn voor de preventie en behandeling van coronaire hartziekten, type 2 diabetes, hypertensie, immuun- en ontstekingsstoornissen, en in het algemeen om de beste fysieke en mentale efficiëntie van het organisme te garanderen. Om deze reden benadrukken artsen en voedingsdeskundigen het belang van regelmatige consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan Omega 3 en het mogelijke gebruik van supplementen. In het bijzonder hebben recente studies het vermogen van Omega 3 aangetoond om de triglyceridenspiegels te verlagen, wat hoger is voor DHA. Hiervoor heeft Mega 3 een zeer hoog percentage totale Omega 3 (80%), met een hoog gehalte aan DHA.

Datasheet Mega 3

Voor gewrichten & trauma (pijnen) : 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

MOVINOVO

Tip van Dagmar: Revolutionair product voor gewrichten en werkt het best als je 1 tot 3 capsules ineens inneemt voor de eerste 1 a 3 dagen en daarna dagelijks  1 a 2 capsules per dag, gedurende max 3 maanden en dan weer even 2-3 weken niet en dan eventueel herhalen.

__________________________________________________________

MOVINOVO is een unieke combinatie van twee patenten: de innovatieve Ovomet®, verkregen door het verwijderen van de eischaal en het membraan via een gepatenteerd proces, rijk aan actieve ingrediënten die de gewrichten helpen regenereren en BosLiq ®-AKBA, Boswellia sacra gomharsextract, verkregen bij lage temperaturen met een hoog gehalte aan boswellic en cembrene zuren voor een krachtige ontstekingsremmende werking. Het ondersteunt de gewrichtsfunctie en gaat plaatselijke spanningen tegen met een 3-in-1-actie:

 • Ontstekingsremmend

 • Pijnstillend

 • Regenereert de gewrichten In het bijzonder:

 • Helpt gewrichtsfunctie

 • Vermindert gewrichtspijn en stijfheid

 • Verhoogt de gezamenlijke smering

 • Geschikt bij artritis en/of artrose (ook pijnlijke knieën met dunner wordend kraakbeen)

 • Voorkomt gewrichtsblessures

 • Versterkt de gewrichten

 • Gaat plaatselijke spanningen tegen

 • Geschikt voor sporters

Datasheet Movinovo

Voor vitamine C, immuunsysteem en hart & vaten:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL C500

Is een voedingssupplement met een hoge inname van vitamine C. Tegenwoordig wordt vooral het concept van immuniteit gevoeld. Nobelprijswinnaar Linus Pauling benadrukte de reactief-immuunmechanismen die worden geactiveerd bij de inname van vitamine C, bij voorkeur van natuurlijke oorsprong. Plantenextracten zoals Acerola, Rosa canina en Camu-camu zijn van nature rijk aan vitamine C, in een zeer biologisch beschikbare vorm, om sneller en effectiever te worden opgenomen dan de synthetische vitamine C. De werking van vitamine C wordt ook versterkt en aangevuld door de synergetische werking van bioflavonoïden gewonnen uit citrusvruchten. Westerse levensstijl, vervuiling, de invloed van elektronische apparaten en het roken van sigaretten zijn allemaal factoren die de behoefte aan vitamine C vergroten, dus tegenwoordig is het vaak nodig om toevlucht te nemen tot suppletie. Vitamine C is betrokken bij tal van biologische processen, waaronder:

 • Ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij de preventie en behandeling van veelvoorkomende problemen van het winterseizoen.
 • In combinatie met ijzer helpt het de intestinale absorptie te bevorderen.
 • Het werkt als een antioxidant en helpt oxidatieve stress te bestrijden. Op de huid heeft het een anti-aging effect en bevordert het de hydratatie van de beschermende barrière.
 • Het is werkt in alle gevallen van asthenie, herstel en vitaminetekorten. Helpt vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • Het is essentieel voor de synthese van collageen, dat de bloedvaten, huid, kraakbeen, botten, tandvlees en spieren versterkt. Sommige onderzoeken geven aan dat het kan helpen het risico op het ontwikkelen van atherosclerose en perifere vaatproblemen te verminderen. Ook toepasbaar voor capillaire fragiliteit.
 • Het ondersteunt het energiemetabolisme en de werking van het zenuwstelsel (het neemt deel aan het metabolisme van sommige hormonen, met name die van stress, en aan de synthese van serotonine, wat bijdraagt ​​aan de regulering van stemming en slaap).
 • De inname ervan is belangrijk bij rokers, omdat het de toxische en kankerverwekkende effecten van nicotine tegengaat, maar ook van uitlaatgassen van voertuigen.

Datasheet Natural C500

Voor verkoudheid & griep:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL FORTE

Bevat een zeer rijke pool van actieve ingrediënten om de symptomen van verkoudheid en griep effectief te bestrijden, zoals verstopte neus, keelpijn, wijdverspreide pijntjes, koude rillingen en eerste koortslippen.

Het is een zeer nuttige ondersteuning bij bacteriële en virale infecties van de eerste luchtwegen met vermindering van de bijbehorende koorts. Andrographis, Pelargonium sidoides en Sambuco ondersteunen de natuurlijke afweer van het lichaam en de functionaliteit van de bovenste luchtwegen. Vlierbes bevordert ook de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen. Vitamine C en zink bevorderen de goede werking van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt ​​ook bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Datasheet Natural forte

Tegen keelongemakken en voor verzachting & verlichting: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL GOLA SPRAY

Is een unieke spray, met een uitzonderlijke synergie van plantenextracten en essentiële oliën, met propolis en bromelaïne, die keelongemakken tegengaat en verzacht en onmiddellijke verlichting geeft. Met een balsamico, antiseptische, verzachtende, verzachtende en beschermende werking op de functionaliteit van het orofaryngeale slijmvlies, is het nuttig in geval van ontsteking en irritatie van de mondholte. De uitzonderlijke kina-3, die de buitengewone fytochemische complexiteit van de drie soorten Echinacea bevat, biedt maximale effectiviteit bij het versterken van de immuunafweer, essentiële oliën en propolis hebben een antiseptische werking. De slijmstoffen van Altea en Weegbree creëren een beschermende film op de slijmvliezen van de keel en mondholte die het contact met irriterende stoffen beperkt en een rehydraterende en decongestivum uitoefent. Erisimus voert ook een specifieke actie uit op de toon van de stem, terwijl bromelaïne de vloeibaarheid van bronchiale afscheidingen bevordert. Dankzij de rijke formulering is NATURAL THROAT SPRAY nuttig bij de behandeling van keelirritatie die gepaard gaat met pijn, droogheid, gevoeligheid voor slikken en branderig gevoel, zelfs indien aanwezig in het geval van faryngitis en tonsillitis. Het kan preventief worden gebruikt voor diegenen die vaak worden blootgesteld aan externe irriterende stoffen zoals kou, rook, smog en stof. De praktische vernevelaar maakt een snelle en nauwkeurige toepassing mogelijk.

Datasheet Natural gola spray:

Tegen irritatie en droogheid van de mondeling, keel & keelkoor:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL JALUGOLA

Is een voedingssupplement op basis van hyaluronzuur, dat een beschermende en barrièrewerking heeft op het orofaryngeale slijmvlies, honing, met een decongestivum en verzachtende werking en propolis, met natuurlijke antimicrobiële eigenschappen. Opgelost in de mond, maken de tabletten het mogelijk om de hydraterende en smerende kracht van speeksel te vergroten en daarmee een hydraterende en beschermende film te creëren ter hoogte van de mondholte, keel en keelholte, nuttig in geval van irritatie, roodheid en droogheid. Ze helpen heesheid, irriterende hoest (vanwege sterke stemstimulatie, rook / milieuverontreinigende stoffen, pollenallergie, droge lucht van verwarmings- of airconditioningsystemen ...), keelpijn gepaard gaande met verkoudheid, slikproblemen, operatief na -effecten bij KNO, extra-oesofagealemanifestaties van maagreflux die de bovenste luchtwegen aantasten (dysfagie, chronische faryngitis, irriterende hoest). De beschermende film op de slijmvliezen belemmert ook de penetratie van andere bacteriën en virussen en bevordert de re-epithelialisatieprocessen van de slijmvliezen.

Datasheet Natural Jalugola

Neusspray tegen effectieve verwijdering van slijm uit de neus:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

NATURAL NASO SPRAY

Is een decongestivum medisch hulpmiddel dat is geïndiceerd voor de behandeling van ontstekingsprocessen die gepaard gaan met verstopte neus, zoals:

 • Verkoudheid
 • rhinitis van verschillende oorsprong (viraal, bacterieel of allergisch)
 • acute en chronische rhinosinusitis

De componenten van NATURAL NASO SPRAY bevorderen de afvoer van overtollig slijm en oefenen een beschermende, verzachtende en verzachtende werking uit op het geïrriteerde neusslijmvlies. Zeewater draagt ​​bij aan de hydratatie van het geïrriteerde slijmvlies door het tegengaan van het vervelende gevoel van een droge neus die gepaard gaat met overtollig slijm.

Datasheet Natural Naso Spray

Voor urogenitaal welzijn (acute blaasontsteking) : 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Nocisti Acuto 866

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

Voor Acute Nocisti 866 zou het perfecte gebruik zijn:

Dag 1: 8 capsules (3-3-2) gedurende de dag met veel water, 

Dag 2: 6 capsules (2-2-2) gedurende de dag met veel water,

Dag 3: 6 capsules (2-2-2) gedurende de dag met veel water,

Vandaar de naam 866

Uit de verzamelde resultaten is gebleken dat een acute cystitis (Blaasontsteking) de neiging heeft zichzelf binnen 3 dagen op te lossen. Als er dan nog steeds symptomen zijn is het raadzaam om een ​​nieuwe verpakking aan te schaffen en dit te herhalen.

Je kan nog een 2de potje gebruiken op dezelfde manier maar de indicaties zijn om niet langer dan 7 dagen en niet 7 dagen achter elkaar dit te gebruiken! Na dit kuurtje is het raadzaam naar Nocisti 2 te gaan en dan 1 (max 2) capsules per dag te nemen. Bedenk dat voeding en levensstijl ook van invloed zijn. 

_______________________________________________________

NOCISTI ACUTO 866 heeft een synergetische formule die speciaal is ontworpen om acute cystitis (blaasontsteking) tegen te gaan en biedt  een geldig alternatief voor klanten die antibioticatherapie liever vermijden. Frequent gebruik van antibiotica, zorgt in feite ook voor het doden van de darm- en vaginale bacteriële flora, het creëert een ideale voorwaarde voor de proliferatie van pathogene  bacteriën, waardoor nieuwe infecties worden vergemakkelijkt. Het immuunsysteem verzwakt ook geleidelijk en na verloop  van tijd worden de bacteriën vaak resistent en antibiotica steeds minder effectief (verschijnsel van antibioticaresistentie).

Met NOCISTI ACUTO 866 heb je dat niet.

De natuurlijke ingrediënten in NOCISTI ACUTO 866 voorkomen de uitputting van de endogene bacteriële flora en het  creëren van antibioticaresistentie. Na een eerste fase van een ACUTE BLAASONTSTEKING van niet meer dan een week,  wordt aanbevolen om door te gaan met NOCISTI 2 om terugval te voorkomen. Zie hieronder.  

Datasheet Nocisti Acuto 866         

Voor urogenitaal welzijn (beginnende blaasontsteking)

& immuunsysteem: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

Nocisti 2

Tip van Dagmar voor het beste resultaat:

NOCISTI 2, wordt aanbevolen om 2-3 maanden.

1 capsule (max 2 per dag) in te nemen in de preventieve fase aan personen die lijden aan recidiverende

cystitis, met het advies om NOCISTI ACUTE 866 in de acute fase te gebruiken. 

Het potje heeft 20 capsules  en de ervaring leert dat binnen 2 maanden het opgelost moet zijn maar dit verschilt per persoon.

Zelf heb ik de ervaring dat het na een aantal dagen al afgenomen is en dan stop ik en neem dan weer een capsules als ik het weer voel opkomen, maar daar zit een ruime tijd tussen en is verschillend. NOCISTI 2 gebruik je om herhaling van een blaasontsteking (cystitis) te voorkomen. Ook bevordert het welzijn en de functionaliteit van de urinewegen.

____________________________________________________

NOCISTI 2 is een effectieve bondgenoot om het immuunsysteem te versterken en terugkerende  blaasontsteking (cystitis) en infecties van  de lagere  urinewegen te  voorkomen.  Het  hoge gehalte aan proanthocyanidinen (PAC) per enkele capsule

(90 mg/cps) verhindert de  adhesie van E. coli aan de

uro-epitheelcellen, waardoor het micro-organisme wordt geëlimineerd,  wat verder wordt bevorderd door de drainerende werking van de berk. Sterk geconcentreerd en  effectief, het helpt de frequente incidentie van recidieven of chronische ziekten tegen te gaan,  vaak veroorzaakt door resistentie tegen de meest voorkomende antibiotica. 

Datasheet Nocisti 2     

Voor gewrichten, hoofdpijn, menstruatie & trauma (pijnen): 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

PAINDOL FORTE

Tip van Dagmar: Natuurlijke ontstekingsremmer (minder kans op bijwerkingen!) neem 2 x 2 capsules verspreid over de dag op dag 1 en daarna 2 x 1 verspreid over de dag. 

____________________________________________________

Het is een unieke combinatie van twee actieve ingrediënten: het innovatieve MyrLiq®, een  gepatenteerd extractvan mirregomharsen met pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen,  gekenmerkt door het hoogste gehalte aan bioactieve furanodienen op de markt en Duivelsklauw een van de  meest genoemde op de markt voor harpagoside (20%), historisch gebruikt als pijnstiller en ontstekingsremmer.  Ideaal voor diegenen die een natuurlijke remedie nodig hebben voor klassieke gewrichts- en spierpijn, rugpijn,  nekpijn, lumbosciatalgie en voor alle postoperatieve pijnen en trauma's; ook effectief bij menstruatiepijn en  hoofdpijn. Het moet echter ook worden aanbevolen aan degenen die niet uitdrukkelijk om iets natuurlijks  vragen, maar die gevoelig zijn voor het feit dat ontstekingsremmers onvermijdelijk veel bijwerkingen hebben, of  aan degenen die gedurende lange tijd ontstekingsremmers gebruiken en willen proberen om alternatieve natuurlijke producten.

Datasheet Paindol Forte 

Voor elasticiteit van de huid & minder rimpels:

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

P.COLLAGEN

Is een voedingssupplement dat een gepatenteerde mix van natuurlijke collageenpeptiden (VERISOL®), gehydrolyseerdcollageen bevat met een hoge mate van absorptie, hoger dan wat we uit de voeding halen, belangrijk voor het versterken van de bindweefselstructuur. Een unieke synergie met andere micronutriënten geselecteerd voor trofische, beschermende en antioxiderende activiteit: sommige actieve ingrediënten in de formule zijn synergetisch bij het deelnemen aan de synthese van collageen, andere hebben een antioxiderende functie, essentieel om collageen en andere structuren te beschermen tegen afbraak en daarom voorkomen de effecten van veroudering. Met het ouder worden en het ouder worden, in feite, vanwege externe middelen die de synthese van collageen kunnen veranderen, neemt de productie ervan langzaam en op een steeds belangrijker manier af, wat resulteert in een progressief verlies van elasticiteit van de weefsels die stijver worden.

Datasheet P. Collagen 

Voor de nachtrust (ontspanning) : 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

RITMOSON +

Tip van Dagmar: Prima hulpmiddel bij slaapstoornissen en voor mensen die veel door andere tijdzones reizen en hiermee de jetlagproblemen kunnen overwinnen.

______________________________________________________

Met RITMOSON+ kunt u het advies niet alleen uitbreiden naar mensen met slaapstoornissen zoals herhaaldelijk wakker worden tijdens de nacht of wakker worden bij zonsopgang, maar ook voor mensen die moeite hebben met in slaap vallen. Het helpt bij het bestrijden van angst gerelateerde stoornissen en steeds vaker voorkomende slaapstoornissen, als gevolg van verkeerde eetgewoonten, ploegendiensten, overmatige consumptie van opwindende stoffen en verre reizen. Het is essentieel voor diegenen die naar bestemmingen moeten reizen die andere tijdzones hebben dan de onze om jetlag problemen te overwinnen. In dit geval moet het worden ingenomen vanaf de eerste dag van de reis net voor het tijdstip van slapen en gedurende ten minste 5 dagen of, beter nog, voor de gehele duur van het verblijf en totdat de slaap is genormaliseerd bij terugkeer.

Datasheet Ritmoson +

Vloeibaar voedingssupplement voor de nachtrust (ontspanning) : 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

RITMOSON GOCCE

Is een voedingssupplement op basis van melatonine en griffonia. Melatonine is essentieel voor het reguleren van het slaap-waakritme. Indien nodig kan het worden gebruikt om de slaap te vergemakkelijken, omdat het de tijd die nodig is om in slaap te vallen, verkort. Bovendien kan het het lichaam helpen zich aan te passen aan de verschillende tijdstippen waarop men naar bed gaat, zoals bijvoorbeeld gebeurt bij ploegendiensten of na langeafstandsvluchten (“Jetlag”). Griffonia wordt vooral gewaardeerd om zijn gehalte aan 5-hydroxytryptofaan, een voorloper van serotonine ("het hormoon van geluk"), de neurotransmitter die het meest betrokken is bij de regulering van stemming, slaap en eetlust. Griffonia speelt een sleutelrol in de kwaliteit van rust, met name door de REM-fase van diepe slaap te verhogen. Als voorloper van melatonine reguleert serotonine in feite het dagelijkse ritme van het lichaam en de afwisseling tussen slapen en waken. Bovendien grijpt het in op ontspanning, mentaal welzijn en normale stemming. Dankzij deze synergie helpt RITMOSON DROPS om het juiste slaapritme te herstellen, waardoor de kwaliteit en duur ervan verbetert.

Datasheet Ritmoson gocce:

Voor de prostaat: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

SERENOIL

Is geïndiceerd voor goedaardige prostaathypertrofie en chronische prostatitis. Het werkt veilig en effectief bij het verminderen van symptomen en bijbehorende aandoeningen, waardoor de functionaliteit van de prostaat wordt verbeterd. Geschikt voor mannen boven de 50.

Datasheet Serenoil 

Voor hoofdpijn, nachtrust (ontspanning) & stress: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

TRANQUY

Tip van Dagmar: TRANQUY geeft een kalmerende en ontspannende werking en bevordert de nachtrust en spierontspanning. 1 a 2 capsules 30 minuten voor het slapen gaan.

Indien het voornamelijk voor slaapstoornissen gaat raden we RITMOSON + aan.

______________________________________________________

Is een supplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het tegengaan van  toestanden van angst en nerveuze spanning met viscerale somatisaties en rusteloosheid. Bevordert nachtrust,  spierontspanning en helpt als milde pijnstiller bij hoofdpijn. Nuttig in gevallen van stress en opwinding en voor  iedereen die geblokkeerd is door angst en niet in staat is om hun volledige mentale potentieel te uiten.

 

Datasheet Tranquy 

Vloeibaar voedingssupplement voor hoofdpijn, nachtrust (ontspanning) & stress: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

TRANQUY GOCCE

Tip van Dagmar: Vooral handig als je niet een hele pil wil, maar een paar druppeltjes om in slaap te komen of overdag om te relaxen zonder meteen in slaap te vallen.

_______________________________________________________

TRANQUY GOCCE een uitgebalanceerd voedingssupplement met een kalmerende en ontspannende werking, nuttig voor het verlichten van angst, nervositeit en prikkelbaarheid, en helpt om kalmte en sereniteit te herwinnen. Het zorgt voor een herbalancerende werking, wat de ontspanning overdag bevordert in geval van stress en een goede nachtrust. Het is geïndiceerd in gevallen van stress en opwinding en voor iedereen die wordt geblokkeerd door angst en niet in staat is om hun volledige mentale te uiten.

Datasheet Tranquy Gocce 

Voor vitamines & vitaliteit: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

VITY COMPLEX

Tip van Dagmar: Kan ook gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar.

__________________________________________________________

VITY COMPLEX zorgt voor een dagelijkse inname van alle 13 vitamines bij 100% van de aanbevolen voedingsinname (LARN) voor de bevolking. Het bevat met name de complete groep B-vitamines, die bijdragen aan het energiemetabolisme en helpen om een ​​hoog niveau van vitaliteit te behouden. Vitaminen K2 en D3, vorm met hoge biologische beschikbaarheid, dragen bij tot het behoud van gezonde botten, beta-caroteen draagt ​​bij tot het behoud van een gezonde huid en slijmvliezen, vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, ook vitamine C draagt ​​bij de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel, het energiemetabolisme en de vorming van collageen voor de functie van botten, kraakbeen, bloedvaten en huid.

Datasheet Vity Complex

Vitamines voor kinderen (3 tot 12 jaar) : 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

VITY COMPLEX JUNIOR

Heeft een formule die is ontworpen voor de dagelijkse suppletie van kinderen (van 3 tot 12 jaar), rekening houdend met de aanbevolen dagelijkse niveaus van hun voedingsstoffen. Het biedt een combinatie van vitamines, mineralen en voedingsstoffen uit koninginnengelei, stuifmeel en alfa-alfa die, in combinatie met de voedingsstoffen uit de voeding, het lichaam helpen zijn dagelijkse functies uit te voeren. Voor kinderen is het raadzaam om vooral te zorgen voor een goede inname van vitamines, waarbij het gebruik van mineralen wordt beperkt die het risico lopen op bioaccumulatie, waardoor potentiële toxiciteit voor het lichaam ontstaat. De mineralen die in de formule aanwezig zijn, zijn bij voorkeur de sporenmineralen meer dan de gewichtsmineralen, waarvoor het moeilijker is om tekortkomingen te hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijker voor kinderen om te zorgen voor de inname van ijzer en zink, aanwezig in formules zoals Sunactive® om de biologische beschikbaarheid te maximaliseren.

Datasheet Vity Complex Junior

Voor het immuunsysteem en gezonde botten & tanden: 

Klik op het product om naar de shop te gaan. 

VITY D3

Is een vloeibaar voedingssupplement van vitamine D3, noodzakelijk voor de groei, ontwikkeling en instandhouding van botten en tanden en draagt ​​bij aan het behoud van een normale spierfunctie. Het heeft onlangs een belangrijke metabolische functie aangetoond, ook in veel andere weefsels en systemen (immuunfunctie, insulinesecretie, cardiovasculair systeem, zenuwweefsel). Vitamine D speelt met name een cruciale rol in de immuunrespons en reguleert zowel aangeboren als verworven immuniteit. Het heeft een immunomodulerende werking, stimuleert het aangeboren immuunsysteem, remt overmatige adaptieve immuunresponsen en reguleert regulerende T-lymfocyten (T-reg) die betrokken zijn bij immunotolerantiemechanismen. Het oefent effecten uit op de groei en differentiatie van vele celtypen van het immuunsysteem, waaronder lymfocyten, macrofagen, dendritische cellen en keratinocyten. Het bevordert met name de productie door macrofagen en epitheelcellen van antimicrobiële peptiden en werkt als een activator van T-lymfocyten door de productie van een receptor op het membraan van lymfocyten te bepalen die zo in staat zijn externe pathogenen te herkennen, waardoor een adequate immuunrespons wordt opgewekt tegen infectie aan de gang. Zonder dit zijn de cellen van het immuunsysteem minder effectief in het bestrijden van infecties, in feite wordt het tekort geassocieerd met een verhoogd risico op luchtweginfecties, evenals met griep en verkoudheid en met het begin van andere immunologische aandoeningen. Het oefent ook een ontstekingsremmende werking uit door de productie van belangrijke ontstekingsmediatoren te remmen en de expressie van ontstekingsremmende moleculen te bevorderen. Vitamine D kan in de huid worden aangemaakt na blootstelling aan de zon, maar tegenwoordig is het vaak nodig om suppletie te gebruiken, omdat het tekort ervan in de westerse wereld veel voorkomt. De mensen die het meeste risico lopen op een tekort zijn ouderen, zwangere vrouwen in het laatste trimester en tijdens de borstvoeding, zwaarlijvige mensen, zwarten, alcoholisten en mensen die lijden aan intestinale malabsorptie of met onvoldoende pancreasfunctie of die weinig worden blootgesteld aan de zon. Maar ook adolescenten hebben tegenwoordig vaak een tekort aan vitamine D. Over het algemeen is het ook nuttig om in de maanden oktober tot maart hun toevlucht te nemen tot vitamine D-suppletie, wanneer blootstelling aan de zon niet in staat is om een ​​adequate synthese op de vlakke huid en met de strenge winter is het vatbaarder voor infectieuze agentia.

Met VITY D3 kunt u een sterk opneembare vitamine D integreren in extra vierge olijfolie door het aantal druppels en dus de dosering aan te passen aan specifieke behoeften, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.

Datasheet Vity D3

Voor vitamines & gezonde botten en tanden: 

Klik op het product

om naar de shop te gaan. 

VITY D OSTEO COMPLEX

Heeft een complete en uitgebalanceerde formule van mineralen en vitamines voor het behoud van gezonde botten en tanden. Omdat de gezondheid van de botten niet alleen afhangt van een calciumtekort, bevat het een rijke synergie van voedingsstoffen die bijdragen aan het botmetabolisme: vitamine D3 en K2, magnesium, boor, fosfor en bamboe- extract met een hoog siliciumgehalte. De doseringen van mineralen en vitamines zijn onderzocht om een breed spectrum van behoeften te dekken met een toediening van 1 of 2 tabletten per dag. Van bijzonder belang is de hoge dosering van vitamine D3, die belangrijk is voor de opname van calcium en nu zeer gebrekkig is bij de bevolking. 

Datasheet vitamine D

& mineralen